Gratis lycka är godare..

Ni kan inte gissa vad jag hittade i ett H&M provrum idag om inte mars nr av ELLE, det var verkligen lycka.
yes, nu har jag över 300 sidor av mode och annat att läsa - det ser jag fram emot...

well, nu skall jag se vem som åker ut ur top model.



181664-9

rop på hjälp

nu är jag verkligen tvungen att skriva - få ut min ångest. Dejten i lördags fråga om vi "kanske kunde ses igen" och hur skulle jag kunna veta vad jag ville inom 1 minut så jag var tvungen att prata med någon innan. Och då loggade han ut. det kallar jag mega diss från min sida och inte riktigt menat så. M-E-N jag vill ju som sagt inte "dejta" honom igen så vad skall man säga då? men jag vil träffa honom like a friend.
Han var snäll men inte min typ om man säger så.. hjäääälp!

hjärtan


Tänkte även säga att ikväll skall jag äta ute för Per fyller år. En skiva får han av mig, väldigt opersonlig för mamma har köpt den och "vi lådsas att den är från mig".. Well, lite genomskinligt kanske men det får gå.
mysigt förutom att jag missar DP♥

nyckeln

Jag kan inte säga att mitt liv har förändrats som en dag gör till natt men något radikalt har hänt. Ni som känner mig och vet mycket väl att jag precis flyttat från söder och uppåt kanske tänker att jag är dum i huvet men tänk om. Kanske har flytten hjälpt mig på vägen, nu har "storstadslivet" påverkat och helt enkelt hela mitt umgänge har bytts ut mot något nytt och ovanligt. Men samtidigt får jag känslan när jag går längs kajjen om mornarna att nyckeln har satts in i låset, jag har helt enkelt hittat "det" - hittat mig. Det är här jag hör hemma, och jag är därmed lycklig. Egentligen är det kanske inte meningen att man skall skriva sånt här över seriöst i en blogg men kände för att få ner det som typ ett minne kanske? haha.

tralalalllaa. varför får jag alltid in något sånt seriöst som ingen bryr sig om förutom jag?

Idag fick jag en inbjudan till en födelsedagsfest- ingen vanlig telefon/msn/prat - inbjudan utan ni vet en sådan inbjudan man fick när man spran runt i små rutiga klänningar och lekte kull. Alltså en söööt inbjudan. Det stod följande (kanske inte hade stått exakt såhär till ett kalas!!)
Käre lille vännen Julia... Middag, Booze och Hula- Hula. På lördag blir det ett jävla drag, vi hoppas fylla dig med välbehag. Tina&Linnea firar sjuttonde jordsnurret och du är hjärtligt välkommen att dela detta med oss..... osv. Dresscode: uppklätt

Klänning och högklackat då eller vad menas? något nytt skall det iallafall vara och så var det detdära med presenter, jag suuuuger på att hitta på sådan. inga förslag trogna bloggläsare?♥

Som sagt - något har förändrats. Men jag är alltid gamla vanliga Julia som gillar att festa på lördag kvällen fastän singeltjejerna alltid(oftas) går hem med en tom hand. bang. så lever jag för det!

Nu låter det som jag ogillade livet i min hemstad, vilket jag inte kan påstå att jag gjode. Förutom att min bästavän hade utegångsförbud varannan månad typ för hon alltid gjorde massa sjuka saker som hon dessutom drog med mig på så hade jag riktigt skoj. Det roliga började tidigt om man säger så!

barn eller tårta?

Jag skulle som sagt kompensera mitt fredags mys med party mys på lördagen. Redan klockan tre började jag möta okända människor. Yes en date var dagens och jag insåg snabbt att detta skulle förbli en vänskapsrelation (hoppas, hoppas han tycker samma. haha!). Stor fest skulle kvällen bjuda på men jag fick ett meddelande om att det var inställt, lite smått ledsen gick jag hemåt. Väl hemma fick jag reda på en räddning och det blev ändå ett vilt party. så jag blev nöjd och lycklig. Morgonen därmot, två ord som förklaring är bakis och äcklig. Åker hem för att fira min kära mammas man Per som fyller år och alla hans döttrar var på besök + en nio månaders unge som inte jag kunde få nog av och dessutom kunde inte han får nog av mig heller. En del pussar och myskramar senare var min bakis- söndag räddad. puhh! ♥

JUST NU: äter jag tårtan som gästerna lämnade. jag kan inte få nog av den! jammy


lagligt att mysa på en fredag..

Det är fredag. natt. trafiken och folklivet står stilla för det har gått långt över småtimmarna. Jag kommer gående på Lindholmens mörka gator. en sanning är att alkoholen i min kropp har gjort mig vågligare, kan lika bra hoppa av på den "läskiga" stationen (okej, egentligen helt fredlig.) för det går snabbare. Men jag är ändå lika rädd varje gång jag går längs de folktomma gatorna. OCH när jag går förbi någon bygg skola där där alla dessa sågar finns reser sig helt ärligt håret på mig. Varje gång. verenda gång. Tänker jag: tänk om det nu skulle dyka upp en halvläskig man som drar in mig där och sågar av den ena kroppsdelen efter den andra. skulle inte det vara den västa döden någonsin? jag ryser bara jag tänker på det.
- så det är sånt här skumt jag tänker på när jag är lite halvfull (tillräckligt nykter för att känna skräck) och går hem! nu måste ni tro att jag är psyko?=) haha

Lång fika idag med fem girls som också skulle mysa hela natten lång. Fröken Olsson. ack vad mysigt fik.

Ikväll kommer Bea hit, snart alltså. Det blir matlagning a la Bea (jag kan inte. JAG KAN INTE!) och massa fett + massor av prat och kanske en film? en sådan mys kväll som man ibland faktiskt kan ha. Som en kompensation skall jag göra något festligt imorgon... mihi.

nu skall jag fixa mys stämning. och ta ett bad tror jag!


Blandning av det mesta....

Jag mår fucking good. förutom att jag precis skicka iväg ett sms som likväl hade kunnat skickats iväg under fyllans gång (fast jag fick god respons. hihi). förutom att det snöar&är kallt. och förutom att helgen är oplanerad. kanske räddar sms:et mig/oss till en livlig helg? kanske inte.

Pratade precis mrs. Eriksson som hade någon slags träff med en viss man. alltid lika kul att prata med den tjejen - det var (noooog) bara en kompis hon fika med... ♥

Fikat i tre timmar idag på något murket fik i Vasa, bara för att snåla Ebba&Julia skulle använda sina 2 för 1 kuponger. och de andra fick lida för pga. våra starka viljor. får man alltid det man vill?
Dagens matte var inställd. Dagens engelska hade vikarie.. lika bra att skippa? ja sa de andra. jag kollade på dem och följde grupptrycket (jag hatar att skolka, så är det bara...) och tog en daim tårta för att tröst mig själv lite..

Efter en konstig fika. en mini tur på stan osv. mötte jag upp mamma för att köpa lite saker. Fick en vår jacka från H&M, den var fin.. men den kan jag inte ens ha på mig och frysa, utan jag skulle dö om jag sprang ut med den? iiiiiii vad kallt. jag får helt enkelt vänta!

well well, imorgon står det på schemat att jag har dans först. bra start på dagen!


tråkigt

Istället för att gå på den dära bion ställde vi in det och hade mys i min stuga istället. Nu plöstligt förvandlades kvällen från en mysig bio kväll (med masssor av godis) till en tv kväll (O.C, top model osv.) med glass. hihi. En tår rann faktiskt ner längs min kind när en stackars skönhet åkte ut från top model. seriöst.

Nu skall jag kolla på lustgården, sexstress. Det låter faktiskt ganska intressant!

På fredag är det ensamt hus, vad skall man göra då?


redan avnjutit dagens frestelse!

En fettis dag utan bulle är inget gott tecken. Man får skylla på att man ätit x antal semlor innan "den stora dagen" .. så kanske lika bra att skippa?

Just nu sitter jag i mitt välstädade rum med ljus tända och njuter av värmen. Jag snubblade över veckorevyn när jag trilla in i hemmet och log stort och lyckligt för mig själv. ensam och en underhållande tidning (plus Desperate Housewives) kunde nu underhålla mig under kvällens gång. Dagen har däremot underhållit mig med en viss Bea, då vi fika två gånger, (bea) inhandlade x antal klänningar på H&M`s barnavdelning och jag tjöt när de inte hade min skostorlek i de små söta skorna jag hittade på Bianco..


181664-8 Jag målar mina naglar på ett dåligt fik idag.♥

Mina naglar är förtillfället mörklilla - onödig fakta? svar ja.



Imorgon är vi som vanligt lediga - det är ju onsdag! planeringen ser ut såhär:´

♣ En välförtjänt (?) sovmorgon.

♣ Plugga lite matte för första gången den här terminen. (prov på tisdag! jag behöver plugga...)

♣ Ebba kommer hit vid tre efter sin redovisning. Mot stan för att ta en mumsig fika.

♣ Bio! Bio! Bio! bara avslappning i två timmar, vi har inte bestämt film än? något tips?

Min helgplanering brast däremot när Bea sa att hon ställt in sitt lilla party/tjejmiddag.. "den kommer senare" . fuck that girl.
Nu skall jag njuta av mitt liv lite, missa förfan inte DP 21.00 på kanal 5 ikväll! det händer mycket på deras gata skall ni veta...


hoppa i takt med 50+

När man bara är femton år blir man lätt straffad på olika sätt. Som jag. Friskis&Svettis har straffat min kropp genom att sätta åldergränsen 16år på gym. Istället får jag känna rytmen med friskistanterna och gubbarna som än en gång får känna sig unga. Idag kom jag på mig själv när jag tänkte att det var ett nöje i det hela - att bara se dem är roligt. roligt.roligt.

Nu har jag fått ut det; jag var och träna idag!
Jag vill (hörde ni v-i-l-l inte måste) ta tag i träningen nu, och ha ett regelbundet schema som jag kan följa och verkligen följa! jag suger på sånt, men nu nu nu ska jag göra det. (låt se... som vanligt)


börjar jag bli gammal?

Jag deckade på tåget hem igår eftermiddag och vaknade av att en gammal tant väckte mig då hela tåget var tomt. Fastän tre timmars sömn var jag grymt trött och bestämde mig för att stanna hemma och ha en såkallad familjekväll. god mat, inget vin och melodifestival som jag nästintill somnade till. Vad gjorde fredags kvällen med mig? börjar jag blir gammal, klarar jag inte två eller tre dagars festande i rad? var de frågor som dök upp i mitt huvud när jag gick och la mig igår runt tio. ca 11 timmar senare vaknar jag och är rätt sånär utvilad. lite ångest för att jag inte följde med ut igår, men hur kul hade det varit att ha med mig som somnat så fort vi hamnat på någon lämlig plats att sova på? mihi.

Har nog mest ångest för skolstarten imorgon. Det är det minsta jag känner för just nu. Skåningarna har lov nu ocn några damer därifrån kommer på göteborgsbesök, så det blir väl en fika! så jag ännu en gång får höra den långsamma dialekten med utdragan vokaler. Me like!

Well well, skall försöka göra den här till en hyfsad söndag - men än så länge har jag inte lyckats!


inflyttningsfest!

Ramus nya lya firades genom Party, alltid finns det en anledning till att ha fest. En glittertopp som satt på sne och några cidrar senare insåg jag vad roligt livet är och fastän de dära cidrarna nu sprungit ut ifrån min kropp håller jag fortfarande fast vid mitt påstående. När jag kom hem slickade jag mig runt munnen, öppnade det fullproppade kylskåpen och tar ut en nybakad semla - den bästa nattmaten vid sådan tillfällen får jag väl säger men ändå - iooo!

Lunch/mys i Malmö soon och vid tre går bommarna ner för mitt tåg! Det bjuds på fest i Göteborg, men pga. fyra timmars sömn i natt vet jag inte om det är så lockande? spännande fortsättning följer.....

Julgranen blir en palm!

Mamma ringde precis och sa att biljetterna är bokade till jul. Då flyger vi till Matinique, Västindien.
19-12-07 åker vi ner till Kastrup. När vi kommer fram till paradisön ligger det en segelbåt (som bla. Per -min mammas man- har seglat över Antlanten med) och väntar på oss.. sedan blir det segling i Västindien!
Räknade snabbt  på fingrarna och insåg att det är tio månader kvar, vad i helvete? innan det skall jag varit i Estland och Grekland och det har jag inte ägnat en tanke åt. Västindien låter faktiskt bättre!

181664-7
Jag skall leva ett paradisliv i en månad!

Oj, så små, jag måste nog ta två...


Minisemlor

30 st

50 g smör
2 1/2 dl mjölk
25 g jäst
1 1/4 dl Kesella lätt
2 krm salt
1 tsk stött kardemumma
3/4 dl socker
8-9 dl vetemjöl
1 uppvispat ägg

Fyllning:
200 g mandelmassa
1 dl mjölk
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
florsocker

Gör så här

Smält smöret, tillsätt mjölken och värm till fingervärme 37 grader. Smula jästen i en bunke. Häll över mjölken. Rör om tills jästen har löst sig. Tillsätt salt, Kesella, kardemumma, socker och det mesta av mjölet. Arbeta degen kraftigt tills den känns smidig. Jäs under bakduk ca 30 min. Sätt ugnen på 250 grader. Arbeta degen på mjölat bakbord och baka ut små, runda och släta bullar. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Låt jäsa ca 20 min. Pensla med uppvispat ägg. Grädda i mitten av ugnen i 5-7 min. Låt bullarna svalna på galler under bakduk. Skär ett litet lock på varje bulle. Gröp ur en del av inkråmet. Blanda det med riven mandelmassa och mjölk. Fyll bullarna med blandningen. Vispa grädden och klicka det på bullarna. Lägg på locken och sikta över lite florsocker.

181664-6

Idag skall jag ha storbak i  Ystad och skall bland annat värma dessa smakiska bullar i ugnen. Behöver lite extra kalorier så jag klarar det kvällen bjuder på: fest! jammy

elektronik=?

Nu är jag i Köpenhamn. En mysig middag på alla ♥ dag satt fint och nu sitter jag i syrrans lägenhet och njuter av att "andas in" Köpenhamns atmosfär. Som vanligt har syrran köpt en ny elektronik grej som hon inte förstår sig på, senast var det en appel- dator (avundsjuk!) och nu var det en Ericsson mobil som jag (?) tydligen skall installera, som vanligt tar det lite tid. Har ännu inte fixat så jag kan använda alla grejer på min egen mobil.....

Usch, steg upp tidigt imorse. Ebba sov över så jag fick väcka henne samtidigt - stackars henne. Sedan kom vi hit, åt Isabells köttfärssås och gick ut på Ströget... ingen shopping för min del pga. nada dineros men mina händer klåfingrade på verenda plagg! så shopping sugen! 

well well, nu skall jag ha en trevlig kväll. Imorgon ger jag mig av till Ystad! 
pusss&kram

Lever du som varje dag vore den sista?

Innan jag stänger av datorn för dagen är jag bara tvungen att få ut lite känslor. Mamma berättade precis att en bekant (vars barn jag känner väl) har fått hjärntumör. Dödlig. Precis installerad TV:n, alla nya saker är fixade och dragit på min nya klänning. alla dessa matriella ting (som gjorde mig glad för stunden) sjönk plötsligt i värde. Jag känner inte den dödliga damen väl men jag fick mig en eftertanke.

Ska man leva som om varje dag vore den sista? eller skall man ta det som det kommer. dör jag så dör jag!

Nu kommer Ebba. Ebba. Ebba. Just vad jag behöver, en god vän och skratt. Jag är iallafall glad att jag lever! låt se vad som händer...

Sovgott dator


förutsättningen har du, visa den..

Nu när jag ändå sitter här i skrivande stund så tänkte jag tillägga med ett extra inlägg att jag älskar glada människor. Kanske missförstår ni mig, jag älskar givetvis människor som visar ärliga känslor - därmed visar när det är ledsna, arga osv. Men när man ändå mår bra, har alla förutsättningar för att visa världen vad man går för varför inte dra fram det vackra leendet (alla leenden är vackra) och stråla!

Får ofta höra att jag är en väldigt glad människa. Antingen har jag någon gång i tidigt barndom bestämt mig för att jag skall vara glad, att det i längden alltid leder till något gott. Eller så är det gener. Eller så är det jag som mår bra. Jag vet faktiskt inte riktigt varför jag är glad.
Men man märker ofta att folk går runt och småsurar vilket kan irriterar mig något otroligt - humör smittar av sig!

Om du är glad, visa det gullet!

en dag

Vaknade halv elva av att mamma skriker att kyl/frys och flattv:n har levererats och att jag måste hjälpa till. Jag skriker gäspande tillbaka att jag inte vill, men av nyfikenhet stiger jag upp i min såkallade pyjamas och stöter på två lagom snygga unga män som tittar förvånad på mig. Jag ler!

Nu är allt inpackat, snygg och prydligt. detta gjorde föränding! "nu måste vi verkligen köpa ett nytt TVbord".
well well, nog med inredning. Ringde nyss min farmor som jag inte hört av på hur länge som helst. Fastän hon upprepa frågan "är verkligen allt bra i Göteborg" typ 1000 gånger så var jag verkligen glad att höra hennes ännu krya röst. Hon är förfan 85 bast och cycklar fortfarande till affärern (men hon är lite glömsk).. mihi

Imorgon beger jag mig till Köpenhamn och resterande dagarna ner till Ystad för att träffa gamla vänner och family! Så då skall jag nu vila upp mig inför hårt festande förhoppningsvis och massa snacka. Kvällen kommer därmed bestå av Sex and the city och Desperate Housewives tittande med Världens Bästa Ebba.
Sedan skall jag packa och gå upp tidigt på onsdag - jag y Bea mot Skåne.

mystiskt liv

Jag var varken bad eller ambitiös igår. tyvärr. Jag vet faktiskt inte vad jag gjorde, men kul hade jag.
Jag fick ett samtal av en mystisk man jag tydligen träffat på någon fest, blackout säger jag. och pinsamt.
Hade tydligen skällt ut honom för han hade beställt en taxi åt mig fastän jag bett honom om det, men han ringde ändå. varför liksom? Får nu se om jag kan trycka godkänd stämpeln på honom.

nu ringde Johanna, hon ville att jag skulle följa med till stan. fan julia jag tacka jag och suddade snabbt bort bilden av den närmsta timmen - gör engelskan och skicka iväg den. Nu skall jag ta ett bad istället och skölja av mig egen gjorda ångest. det är lov, lov lov..


Happy Birthday!

Första lördagen på lovet är nu förbrukad. väl. enbart sex damer var hemma i tom lägenhet, och hade allmänt roligt. Vi somnade vid gryning och ett par timmar senare vaknar någon galning och väcker alla (som har tryckt in sig i samma rum). Det blev en våffel frukost made by Ebba och sedan Mr.Romance tittande, vem fan kom på det konceptet? vi tjejer såg godis och fantiserade om dessa obehagligt stora men sexiga män. wow

well well, jag firade bea lite halvt med Emanuel och some bodies från ystad - inte för jag kände dem så väl, men de var tydligen här på festar- besök. Väl hemma, sliten som få får jag för mig att tillbringa kvällen alldeles ensam. skönt. Jag går och hyr "The terminal" och påvägen hem ringer Amanda "hur ska man skicka engelskan om man inte förstår hur man laddar ner nya FC?!" ENGELSKAN? ångesten föll över mig, hade inte jag nyss lov? fri fri fri. Har sjutit upp den simpla sak vi skulle göra i engelskan och ja den skulle vara inlämnad idag. Dags att börja kanske!


181664-3 Grattis på födelsadagen min söta Bea!

by the way, ganska sjukt att vissa kan hitta en hemlig blogg. fick min första kommentar nu! grattis till mig själv! funderar att gå ut officiellt om att jag skaffat en blogg, men inte lika spännande då.. haha!


Nu får vi se var jag tillbringar natten. hemma och är ambitiös eller där och är bad.

see ya!


Magic

Nu kom plötsligt planerna langade till mig - det blir oversleep i ebbas mosters läghenhet (som förtillfälligt är i Brasilien) i Johannesberg med the ladies. nära stan, lördag natt. Låt som vanligt se vad som händer!
Just nu försöker jag installera lite saker på min dator, det går åt helvete som vanligt - vem kan sånt här?

Ska snart ta ett långt bad, tända ljus och senare dra på mig något fint. dra ut i friheten. utan några motstånd.

Fastän jag föredrar musik från andra länder, "vanlig musik" så har jag nog insett att (bra) svensk musik berör mest. Svenska ord känns mest. En svensk text tränger lättast in i mitt hjärta. Så om någon säger något till mig så skall personen helst säga det på svenska - för det känns mer trovärdigt.

låt kvällen föra mig till en drömvärld..

hej

En helg, den första helgen på lovet känns som en tillfällig befrielse. Gårdagen såg ut som planerad, den blev trevlig och bara bra. Fastän hyfsat sen hemkomst gick jag upp tidigt i morse, och just nu är det släkt här. Skall förmodligen hitta på något skoj som Bea planerat för mig ikväll - men vi får väl se.

Just nu är jag grymt trött så skall nog sovamiddag, och om inte det håller så kommer jag nog inte klara någon hård kväll (eller jo!) =)



utbringer en skål för SATC!

Inte visste jag att en tv-serie kunde framkalla ett beroende. Karaktärerna som lever i Manhattans lustfyllda atmosfär vår mig att hoppa och skratta och gråta! En kväll, en natt som denna. Klockan slår snart midnatt och fem minuter senare är det dags att lägga sig raklång i min nybäddade säng med en te con leche i handen och njuta av ett bra program (för en gång skull!)
Imorgon börjar jag inte för en halvett vilket betyder till skönhetssömn, jag skall vara en skönhet imorgon.. ska försöka!

Dra med mig till Manhattan och SATC:s karaktärer, kan jag inte få vara med?

skål damer!

Sing- star

Sista lektionen engelska. jag fick gåshud när jag hörde det. Men när vi kom inte så hade Eva "tagit fel film, så det råka bli Billy Elliot - men den är också bra".. Jag fick lite tårar i ögonen, alla hår på kroppen reste sig osv. länge sedan jag såg den filmen, men den är faktiskt riktigt bra! Efteråt går jag och Ebba ner och fika, efteråt går vi och tränar som kompensation! riktigt go dag.
Nu har jag precis badat, länge och det var väldigt skönt må jag säga.
Tänkte precis på alla hjärtans dag och har upptäckt att alla tidningar säger att "det är komersiellt skit" men ändå ger de en miljon tips om hur man skall bära sig åt "för det lilla extra"! Jag skall försöka antingen göra något kul, samla ihop ett tjejgäng där alla är singlar och festa till det. kanske tar de med varsin singel kille? eller så skall jag se till mig att fixa en date. Eller så reser jag långt här ifrån=) vi får väl se.

Imorgon blir det sing-star kväll och mys med några damas och män också kanske? Jag tänker enbart ta micken mot min mun om jag får minst tre goda drinkar har jag hotat med. (och att de andra minst druckit åtta drinkar, för annars tycker jag synd om dem!). Efter fredagen har jag nada planas inför lovet, eller jo jag skall till skåne på onsdag(?) och så skall jag göra roliga saker. men sen vet jag inget mer som vanligt!

låt se...


girlylicious!

En solig onsdag i februari. varje onsdag är jag "ledig" från skolan för att plugga, fika osv. det beror på vad man prioiterar. Min dag har inte alls bestått av plugg men en lång veckorevyn läsning på morgonen samtidigt som jag försökte dricka min Chai- latte. mums! sen bar det av till dansen, fick reda på betyg i A-kursen och så vidare.. äntligen fri!
Sedan åkte jag och Johanna in till stan, åt varsin "bestäm själv"- sallad på Paprika och kika lite i affärer - usch vad jag var mätt, och är fortfarande.. sprang in på H&M och hittade en söt klänning jag lade undan, få se om jag köper den..
Nu kl 18 var det meningen att jag skulle dra mig till träningen men det blev inte så..hur ska det nu bli med body07 om jag inte tar mig i kragen och gör något fysiskt! skärpning!

ikväll kommer någon goding hit hoppas jag, skall kanske titta på tv3 där det är tre timmar med kärlek, skönhet och sex - girlylicious.. funderar på att avsluta min veckotradition då jag brukar kolla på O.C, har nog gjort det i för många år nu och det börjar bli riktigt kasst faktiskt.. "nu är det dags för förändring!"
mihi

Ciao!

vi får väl se.

Jag borde sitta vid datorn som en inklämd råtta nu när jag har återuppstartat en blogg men icke, jag har helt enkelt inte haft tid. Helgen har bestått av det ena och det andra, om du förstår. I fredags satt jag oc fika med några sötnosar i allt för många timmar - vi tog inte reda på vad kvällen skulle bestå av förän en timme innan vi tog på oss de höga pumpsen och gick ut. Det blev något slags uteställe och innan det en snabb förfest, Ebbas bror körde oss och vi tvingade oss in genom att kyssa värdarna på pannan och blinka. (okej, så enkelt var det inte.. men det skulle funka!)
Fastän sen hemkomst steg jag upp vid grynningen för att hela familjen skulle pakas in i den lilla nissan och dra till Karlsborg för att besöka/hjälpa mormor&morfar att flytta. hela tjocka släkten stod där och hade precis checkat in våra hotellrum när vi anländer till denna gråa stad. Vi sade adjö till det huset mormor och morfar alltid bott i och sade hej till den nya lägenheten de nu införskaffat. Vi lät dem sova på kvällen medan vi åkte till en resturang och åt utsökt mat. helt enkelt en släkt - lördag!
ett plus till kvällen, jag och syrran fick eget hotellrum vilket var grymt skönt.
ett minus var att min kusin var lite väl klänging, men man får väl helt enkelt bara var smickrat.

Dagen i ära har bestått av bilåkande, en Chai- te drickande och plugg av Kinas historia. Isabell - min syster - är dessutom på besök och jag njuter av hennes närvaro. Snart skall jag ner till henne i hennes lägenhet i Köpenhamn (japp, den ligger fem minuter från ströget) och hitta på allt möjligt roligt som man bara kan göra i den dära staden..

181664-2

.. typ sånt här - jag och Johanna i någon bar i Köpenhamn (hösten -06)

kan ett ljus uppfylla min önskan.

181664-1

En bild från Argentinas vackraste natt. Nyårsafton 06/07 firades i detta pampasland där
jag fick på nyår skicka iväg ett ljus, jag fick önska mig något .- och snarast skulle detta
gå i uppfyllelse. jaja, sånt har vi slutat tro på tråkigt nog. Denna kväll blev vild på
ett Argentinskt torg där "hela byn" dansade häftig salsa, och lite annan häftig dans.
jag försökte följa med genom att rulla på höfterna! jag längtar tillbaka i skrivande stund!

Varför inte starta från början.

En viss Julia har startat ännu en blogg. Kände att min ex. blogg hade fått vänta på sin nya uppdatering alldeles för länge - så lika bra att förvandla mitt blogg skrivande till något nyare och hemligare.

Jag vet egentligen inte vad den här bloggen skall handla om, skall den ha ett tema? eller inte? funderar på att ha ämnet: alltiallo om mrs Julias liv. För det finns inget bättre när man känner att alla läxor faller över en att bara få skriva av sig. skriva om kläder, hur sjukt jävla jobbigt det är i skolan eller hur bra fredags kvällen var fastän man spillde två drinkar på den snyggaste killen på festen samma kväll! well well, jag vill helt enkelt bara skriva..

Snart får jag ta hem ett kamera proffs som får fixa så jag kan föra över bilder till datorn, jag vet det är dåligt av mig att inte förstå vad den lätta bruksanvisning vill informera mig men jag förstår inte. jag kan inte. s
å snart kan jag kanske även ta lite bilder och lätt föra över dem till er där ute! låter bra va?
nå, teknik är då inte till för mig.

Kan väl redan började överföra min ångest/glädje till er. Börjar med glädjeutrop. mihi. Ebba var här idag, det var meningen att vi skulle ner och träna och innan det plugga för att slippa studera över helgen. Men vad gör man inte för att få ha en mysig torsdags dag/kväll. Vi sprang in på ett konditori och inhandlade semlor, drog oss hemåt till mig och tryckte i oss dessa kaloririka bakelser på en halv sekund. Vi slickade oss om munnen och sköljde ner med vår varmachoklad med vispad grädde. och njöt! varför skulle vi träna, det behöver väl inte vi? Vi stannade istället hemma och pratade timme efter timme..
Där kom ångesten - inlämningar, prov osv. allt jag borde gjort idag men inte gjorde - jag vet, jag har mig själv att skylla!

men jag är lycklig ändå! imorgon är det fredag och jag hoppas på en bra sådan.
puss&kram, Julia!


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!