Make my day

Tjalito. Jag mår toppen efter en hård natt och en myskväll med söta vänner, somna runt tolv i lördags medan de andra låg och kolla på film. De kändes ju jätte bra. haha. Nu ska jag till skolan, sitter och lyssnar på skön musik som Tina satte på och som fastna direkt på mitt hjärta! Sånt är bara såååå underbart:)

Japp, ska skriva sista grejen i skolan för detta året sen är det över.
Nu ska jag svinga iväg i min morfars gubbkeps, känner mig som vanligt nöjd med livet. hihi.
(åker från gbg imorgon, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)

Mys står i fokus

Julia mår förtillfälligt mycket bra.

En fet bokanalys ska skrivas men sedan är det slut. skolan dör i fyra veckor och tyvärr återupplivas den senare, men va fan? Jag njuter av bara tanken. Fastän det har varit den värsta månaden rent pluggmässigt så har jag gillar december, typ nice mys hos Amanda ute på en mini ö och donnerjuluppvisning och mycket mys med nära vänner. mys och lite party har helt enkelt halva december gått ut på. ska jag nämna mys en gång till?

njäeeee, ikväll blir det en fullbordad partykväll vilket jag älskar. Stämningen, avslappningen och vänner man tycker om blir bara till en¨fantastisk kombination. Imorgon ska vi, några damer, ha julmys, ungefär baka, dricka glögg och prata natten lång (hoppas jag på..). Perfekt lördag från min synvinkel.
Jo, så var det de. Det är sista lördagen jag befinner mig i Sverige detta året. Försvinner iväg till Västindien i fyra veckor på tisdag och fyfan vad skönt det ska bli. Avslutet av terminen blir  en busstrip med ekonomiklassen  till lager 157 för shopping/ekonomishit(?) vilket känns grymt skönt.

Well well, ska till ett överklass ställe först ikväll vilket inte passar mig särskilt bra, men får väl leta upp ett par klappriga skor och den lilla svarta så vi se vad det leder!
Ha en trevlig helg och GODJUL (10 dagar kvar....)


jag är på så det händer

En random prick på kartan. En barndomsstad. En (ibland) ganska trevlig stad befinner jag mig i just nu.
Jag förstår inte varför jag är uppe och varför jag varit det nu i en timme, eftersom de jag längtar mest efter är att bara få sova, men sån är jag. Jag parta loss i Y-town igår och jag hade fatamig ball, stört sjuka saker hände kanske men jag chillar på det. haha.

... så var det ny dag, ny söndag vilket betyder hemkomst! Ingen party-söndags-ångest har ännu kommit över mig, däremot inte-pluggat-någon-söndags-ångest kände jag ett sting av precis. Whatever, livet är bra. jag mår bra, likaså du så vem fan bryr sig?

Igår eftermiddag var jag hos min kära farmor som jag inte träffat på gör länge. Hon ska sälja sitt hus eftersom hon flyttat till ett äldreboende så de var fritt fram att ta de man ville ha i huset. nice, lite tantsjalar och väskor åkte med ner i packningen. Bror Alex tyckte jag var ha-galen, själv tyckte jag att jag var smart. ska någon lycklig tjej senare hitta detta i en 2hand butik? NO NO!
Nu var det slut. ska ta en dusch och intala mig själv att jag är pigg som en fin lite fågel, see ýa babes.


om man inte får träffa sina egna babes får man göra nya!

Nu var det ett bra tag sen må jag säga. Jag mår toppen fastän jag haft en tråkig/mysig helg med släkten.
Gårdagen spenderades ute på stadensgator och jag fick med mig några påsar hem, alltid lika trevligt.
Enligt mina planer skulle även kvällen spenderas ute, men icke, eftersom umgängeskretsen parta natten lång på fredagen. (inte två nätter här nej). så lekte jag även med mina kusiner lördagkväll.
För att göra den så trevlig som möjligt underhöll jag mig själv genom att klä ut mina tolvåriga kusinkillar till tjejer, riktiga babes blev det!
Så roligt har jag det?
image95
Olle, jag som ser ut som en mupp och Anton!

&så såg jag söta Johanna stå bakom disken på 7eleven igår, riktigt stor såg hon ut. haha!

/Julietta