langa hit cashen och akta dig för aina. muerto.

okej. där tog det roliga slut. tredagarsfika utan att tröttna på det men icke fyra sades det. seriöst, jag behöver fest eller bara massor av sköna liv runt omkring mig men alla är så sjukt busy och alla är så sjukt arton så att jag blir lämnad på sticky. öh. i sticket. hade hoppats på den förstnämnda. ska man traska iväg till en förfest och traska hem bitter efter några glas vin? nej. jag tror jag bangar det va.

nu har jag fått prata med min vän ebbenheissen och det kändes bra i mitt lilla hjärta. uttråkad läste jag igenom gamla blogginlägg av den totala kvartetten och nu är jag glad att det inte är en partykväll som rullas fram framför mig. åhhhhh kära ni, vad livet kan förändras. och åhhhhh kära ni, vad jag inte orkar prata känslor via bloggen?
Jag tror det blir några glas ändå. fårse. fårse.
puss sötnosar

det jag tycker är det bästa int

jag ser en sexig måne utanför mitt fönster. det är så långt jag ser förtillfälligt och jag orkar inte titta längre. kan titta bakåt lite.. typ till ebbas fest som höll hus i lördags. beskrivning är trevlig, lagom mycket folk, osexiga lines och osexig fylla. söndagen gick bort, försvann ner i ett svart hål. både igår och idag har jag superumgåtts med min kära mormor som fyllt 86 jordsnurr vilket är förjävlans gammalt. konstatera att det är sjuttio år tills man själv lever hennes liv, jävlar vad lång tid man har kvar att leva! Denna kväll har bestått av fikor med olika vänner, stötte på en brasiliansk dam som babblade på om allt mellan himmel och jord. ja, helt enkelt en kväll av massor med trevligt prat med väldigt bra människor.

Anledningen varför jag sitter uppe och skriver ett blogginlägg vid halvtvå är för att jag vill komma in i en god lovdygnsrytm eftersom jag lagt mig vid typ sju och gått upp åtta de två senaste dagarna. nu är det lov som gäller kära vänner, då ska inte sömn vara prio ett. kanske prio två.

image111
bortkommen som vanligt, men för ovanlighetens skull lägger jag upp en bild! wohoo!
Mormor 86 år! grattis! hoppas det syns att det är 70 år mellan oss? (69 egentligen, tihi)

jag mår som när en tonårspojke är kär - förväntansfull men pirrrig

Det hoppar runt massor av glada gubbar i min kropp efter ett hårt träningspass och det känns underbart. tihi. Pengarna rullade iväg över bardisken i lördags så nu har jag återgått till minus tjugo på kontot och jag mår ganska bra. (ändå) Det är väl bara så att jag får vänta till på torsdag då jag får börja om rullen och sätta sprätt på cashen. Vi har ingen stressig vecka så ska ägna den åt träning och latte typ, låter najs va? 

Nu ligger livet framför oss kära vänner, så känns det i min kropp just nu. vad har man att förlora egentligen? Ebba langar fetepartyt i helgen och torsdagsnatt är mitt hem tomt på föräldrar, wow wow wow. Det pirrar i min mage. 

puss 


ögongegga är lika äckligt som det

men ack så mätt min lilla mage äro. jag blev lite mätt på festandet förra helgen, insåg att min kära lever är en viktig inälv som måste behanlas väl någon fredag då och då. Nejdå, detta medförde inte att jag fixade en mysig fredagskväll men kära vänner utan en hemmakväll med min familj. Så nu sitter jag här med magen fylld av räkor från Göteborg och njuter som en levande korv skulle göra ungefär. ni förstår inte min liknelse va? för det gör inte jag..

tömde precis min spargris som var mitt sista hopp, men ack då, det trillade bara ut en tia, två söta femmor och några femtioöringar. Detta betyder att jag totalt har hundrakronor att leva för och att jag är stört ölsugen och att jag vill dricka massa öl imorgon och att min hundralapp=ca 4 billigaöl och att då står jag på platt mark igen om jag häller i mig dessa. värt? ohhh jaa. får se vad mina vänner säger. de är söta så de säger ja, hej och hå!

nu ska jag se så ska de låta med min kära familj och försöka njuta av det! tihi
puss snygg

ett vrak i ett hav

Här sitter jag i ett litet hörn på Donnergymnasiet, varför befinner jag mig här innan lektionen börjat? Jo, för Julia går upp tidigare för att hon tror att hon kan/ska studera lite till inför spanskprovet - men om man är ett vrak kan man då plugga? nepp.
Så fel man kan ha ibland va?
Helgen fortsatte och slutade bra. Imorgon är vi lediga, eller vi behöver inte vara närvarande på någon lektion så självklart tar jag tillfället i akt och drar mig neråt i landet. Direkt hem till min Johanna, och sedan ska jag träffa min pappa som återvänt från ett sneögland och min bror ska också få en pusssss på kinden!



åhhhhh, så passande bild. whatever.

vino tinto, porque? porque.

Grattis min älskade Bea! image110



God! (det var ett hej, hej,)
Min vecka har varit glidande, haft studier jag flytit igenom vilket alltid är lika trevligt. Däremot har det inte varit en särskilt social vecka, nej verkligen inte.
Så kära vänner, den sociala biten får man ta igen på de underbart vackra helgerna. Ikväll har jag varit på en födelsedagsmiddag som var väldigt givande för Julia i gott tillstånd, brandlarmet gick eftersom Bea glömde av maten för en sekund och det kändes i ungefär en timme att jag rökt 100 cigg. Det strula till sig lite, men jag var full på vin och kände att jag var "uppe i det blå" som jag så fint formulerar det.
Imorgon ska vi ut på vilda vägar, samla ihop ett underbart gäng och go crazy är vad lördagen den första mars ska erbjuda mig.

... när jag kom innanför dörren precis insåg jag att stora vita klumpar ringlat ner mot mig, vackert med inte uppskattat.

Jag vill ha det. måste skärpa mig. nu.