Action ute på Lindholmen...

I´m a fucker som gråter till Grey´s, men sådan är jag - hulkar för någons pappa dör i en serie. Men det finns väl inget vackrare än när en människa gråter förutom när den ler?

Johanna joina faktiskt mig idag och tog med en tigerkaka som hon bakat och jag åt mig hyfsat tjock så jag nästan nu kan rulla fram. Vi satt och prata i timmar och våra munnar slutade aldrig gå, sådana samtal är mina älsklings samtal. hihi. Hon tycker nog att jag är ganska bra ändå. Tänkte ta en 2hand- runda imorgon plus lite annat i HAGA och kanske hitta något sexigt att dra på sig på fredag, det känns som fredag kommer vara något speciellt ändå.

Wow vad månen är vacker såg jag nu, skall ta en chill på balkongen och bara njuuuuta av den vackra utsikten!

PS: idag var det en översvämning i grannlägenheten (de var inte hemma) så det var massor med brandbilar hör osv. japp, det händer även spännande grejer här ute på Lindholmen. DS.


joina mig i solen med positiv inställning....

BUENAS DIAS! solen sticker i mina ögon då jag sitter på balkongen med datorn i högsta hugg, kände att jag var tvungen att tillbringa de resterande soltimmarna i just solen men rastlösheten sprang över mig så fick hämta datorn. Jag gillar den här veckan, imorgon är det Donner- OS då vi skall vara julklädda (hottie) och sedan kommer bara resten av skolveckan rulla på. Helgen ser ut som sådan att det blir ett rejält party på fredag och på lördag kommer syskonen upp för att fira mamma som nu är legitimerad psykoterpeft, mycket stolt över henne så stolt att jag lagt ut flera hundralappar på hennes examenpresent!

Nu har vi två veckor på oss att skriva ett tre ämnes arbete, vilket inte alls lyser i mina planering. Därför känns det nu skönt att veta att Bea slutligen har bestämt sig för att haka på till Peace and love och att vi har fyra nätters ständigt partande och att hitta nya trevliga kontakter framför oss. (jag ler det stora leendet för mig själv nu!).

nu kommer johanna snart image34så ska möjligen ta på mig lite kläder och se om hon kan förgylla min dag! love

image35


fred och kärlek kan vi nog ställa till med i sommar.....

MAMMA MIA! det kom inga vattendroppar på oss i fredags och inte på kvällen heller då jag stannade hemma i mitt hem alldeles ensam bara för att se om jag klarade av en fredag i ensamheten och visst gjorde jag det och dessutom hade jag ganska kul. Kanske berodde det på för att jag visste att jag skulle ut på lördagen, och planerna fullbordades - det blev fest hos en vid ett så fult namn som Roger i Möndal men jag och min kära Bea hade tappat partysuget redan innan vi anlände så vi tog oss in till den stora staden igen och stötte på en lite mindre fest där Philip välkomnade oss med sitt rockiga hår. han gillade visst mig, men bea på ett annat sätt.

Linnea har nu även fått alla våra tågbiljetter till Borlänge bokade och det ser nu ut såhär. PEACE AND LOVE!

27 juni. Göteborg- Borlänge - 8.02- 14.00 (goda och glada med partyt i högerhand)
1 juli. Borlänge- Göteborg - 14.00- 19.47 (livets-goda-stunder-var-visst-över-tankarna faller över oss)

Sommarkänslorna dansar salsa!

Sommartider börjar närma sig, maj, juni, juli, augusti, men vädret följer inte med! Steg nyss upp och möttes av en grå äcklig himmel som inte borde få finnas när gud vet att vi ska grilla och mysa idag. På tal om sommar var såg jag några bilder just från i sommras då livet bara var en stor fest och alla var glada! så nu tänkte jag för en gångs skull låta er se dem. 

 


Bild 1. på johannas altan som bjöd på party till grynningen - sååå bra!
Bild 2. ´nians avslutning har ännu inte varit, men jag, Johanna, Michelle med Jens m.fl är i Lund på the ark konsert och sover ungefär två timmar den natten för att sedan ta tåget från Malmö till skolan! inte gött!
Bild 3. Jens hår står som vanligt åt alla håll, så skööönt! Julia och Johanna avnjuter sommarnatten med en katt som kom och hälsa på.

Nu väntar jag bara på att få det sista överstökat i skolan och sedan låta sommaren trilla över mig! jag vill ha!

PS: vet faktiskt inte varför jag valde just dessa bilder, inte särskilt roliga. Men de var roliga vill jag lova. hihi. DS.


kryddad mat har blivit vardag!

Igår fyllde jag år, 16 år. Det blev nationellaprov, som planerat indisk resturang, paket och övningskörning.
Denna dag har bestått av allt för många redovisningar och lite för lite övningskörning (typ en halvtimme) men jag körde faktiskt ut på en liten väg där jag mötte typ två bilar men ändå. Sedan har jag och mammsen ätit indiskt igen och Bea har förklarat hur den ny uppfunna killen fungerar (yes, hon hitta honom på stan och gav sitt nummer - men hans bakgrund såg inte ut som förväntat. haha).

16 juni är jag bjuden på avslutning/student fest nere i gamla Ystad och då måste man dra på sig en fin klänning och bege sig neråt rapsfälten! det skall bli skoj!

Morgondagen ser ut såhär.
1. sovmorgon (ingen dans)
2. "klassenseftermiddag" men grill och mys - för se ur det artar sig.
3. hem till mig och fixa lite tårta med las damas.

jag ser fram emot en underhållande helg!


det blev toppen!

Hola bandola! Igår firades Ebba, måste säga att hon fick "den perfekta födelsedagen" framdukad. Vi åt lamm och sjöng glatt för grisen och avslutade med en efterrätt som satte smaklökarna på plats. Efter mat och prat tog vi får första drink och förberedde oss inför får kommande utgång, och det blev det.... Anders välkomnade oss med ett stort leende på Avenyn där den sötnosen nu förtiden bor. (inte alls avundsjuk)..

Måste säga att Ebbas födelsedag ledde till en bra kväll - undra hur min 16års- dag kommer se ut? (På onsdag.) lite övningskörning, en god middag på indisk resturang och massa presenter är mitt önsemål och de brukar uppfyllas. =)
Om Tina snart lägger ut lite bilder som hon tog igår så kopierar jag över dem till min blogg, busigt va?
Tycker att ni läsare borde få se lite bilder av mitt liv, en bild förklarar mycket.. haha

CIAO!


var skorna värda utelivet?

Jag tog ett skutt ner till Skåne i onsdags. Start i Malmö där jag hittade en söt jacka, sedan blev det lite minigolf och glassätande. Jag bangade start-på-lovet-fest hos vår allas andré och myste at my old place istället. Torsdagen bestod av mys med damerna, tittade på film och senare på kvällen blev det middag och massage i Svarte. Idag skall det bli ännu en middag på någon resturang här i vår stad och sedan får vi se vad som raggas upp. Tråkigt nog är allas våra plånböcker inte gjorda för en Köpenhamns/Malmö visit så vi får gråta över att vi köpte de dära extra par skorna.

Imorgon fyller den allra bästa Ebba 17 år, då blir det firande. Åker hem klockan nio imorgon med blandade känslor.

Jag älskar att jag fått jobb i sommar, i vår huvudstad - 3 veckor. JAG ÄLSKAR DET!
(ps: hur kan man älska att jobba? jag vet väl inte.ds.)

nu ska jag gå och käka! hejdå


förtydligande..

När jag läst igenom inläggen jag skrivit insåg jag att de var konstiga och förmodligen bara jag som förstod dem. Därför tänkte jag gör en korfattad redovisning över April/maj lovet som erbjöds.

Fredag: Göteborg ligger i viloläge men ändå jävligt party. fem små flickor ägnar kvällen på en altan. myser och pratar.
Lördag: Lite shopping på dagen. En liten skit vid namn Tom kommer och hälsar på och får en miljon pussar. På kvällen blir det party, i allafall en förfest sedan blev det inte enligt planerna. men vafan? min troslapp blev iallafall avklippt av en man som skulle gifta sig. svensexa.
Söndag: Min syster har nu kommit på besök och vi kollade på en bio vid namn perfect stranger sedan myste vi osv.
Måndag: denna dag var tillför valborgsfirande. På eftermiddagen blev det en mycket smakfull middag med familjen men senare på kvällen gick jag till Amanda som höll i en ypperligt trevlig förfest där vi då pimplade vin och cider. det slank ner. sedan vidare till en lite större fest. i det stora hela blev valborg väldigt bra faktiskt. 
Tisdag: skrev ihop engelskan fastän rödvinbakfylla. spang en runda med syrran med sträckte mitt ben efter tio minuter. en förjävligt dag måste jag säga-det enda som var bra var D.P och att min syster var hos mig. 

det var det. nu har jag precis hämtar peace and love biljetten som skall användas mellan den 28-30 juni. något underbart att se fram till. 
nu skall jag pussa lite på min mormor och morfar för de är så söta.