det brinner

Vet inte om jag vaknade på fel sida eller om jag nu insett att plugget väller över oss efter lovet, för skoldagen har varit förjävlig. Dessutom har schemaläggaren gjort att  man kan översätta torsdagar denna termin till hatdagen.
Nu sitter jag här, med tända ljus, ny städat rum, pluggat lite lite, pratat med sarababy och julia börjar så smått mjukas upp från det iskalla hjärtat. vart fan kom det ifrån? ett sådant kyligt, vitt hjärta brukar inte finnas i min närhet.
Om vi är mer mer mer pepp imorgon blir det förmodligen utgång och före det någon bio. På lördag däremot ska jag vara värd till en liten middag med lagad mat.. jodå, sedan ska jag stanna hemma hela natten lång, pimpla vin med de vänner som vill stanna och sedan är det söndag! Ska försöka göra den till en lika bra som den förra. japp, ett faktum.

Jahapp, där var dagsbeskrvningen av fru Julia.
Nästa vecka startar mitt nya liv: god hälsa där partyn ingår, alltså träning, bra mat och plugg..
Vi får se om mina planer fulländas, nu ska jag gå och äta en (två... tre..) daimglass.. måste ta slut på dem innan måndag!


en kombi av man och kvinna.

Nu var det slut på det roliga gamla människor. En trevlig utekväll i fredags, och en fantastisk jody- 18-års-middag i lördags- så har helgens festliga dagar spenderats. De senaste veckorna (sedan jag kom hem...) har varit helt fantastiskt underbara. Vet ni varför? jo, därför. Därför vi riktat in oss på ett ämne, retorik, därför har skolan varit grymt chill. Jodå, så vi bestämde oss för att inte göra något med skolan överhuvudtaget vilket gjorde det till en nice helg. Druckit vin, och öl som en man och pratat, pratat och pratat.
Min mamma blev dessvärre inte särskilt glad då tiderna dragits allt för mycket på marginalerna i helgen. Det blev helt enkelt en liten infektion i såret, som länge sovit.. samtal om detta ikväll? troligen. lite ångest över att inte var en duktig flicka. för jag vet faktiskt inte om jag är det i själen. kanske. (?)

En tråkig dag i skolan, gick tidigare för att se XXY på filmfestival bion. En tvekönad flicka som verkade ha ett väldigt komplicerat liv, gav mig en annan insikt. Nu när jag ändå  köpt ett pass ska jag nog gå på några fler filmer på denna unika festival. Why not?
Efter en trevlig händelse i vardagen gick jag och fika med mamma&mormor på ettt sånt mysigt fik  som bara finns i Haga. Jag älskar den delen av stan, mitt favorit fik område helt klart! men mina vänner tycker det är segt, och vad har jag att säga till om då? haha.

Efter en hård helg och en hel skoldag kommer det nog bli läggdags tidigt denna måndag.

En riktigt hårt kram. en sådan man vill ha på en måndag!

XXY på filmfestivalen, hon/han till vänster spelar Alex som är tvekönad - alltså en människa som både är man/kvinna!


this is my life

Min blogg har blivit super uppdaterad denna vecka. Var lyckliga för det - det händer nämligen inte ofta.
Dagen har bestått av ett försök av att skriva ett slags festtal som ska hållas på fredag, och så långfika med damerna. Sedan har jag försökt basta men bastun var trög och kom inte över femtio grader så det blev inte så mycket med det.  

Två önskningar (väldigt lättsamma)
♦ jag vill bli super kär, och det vill alla mina vänner också.
♦ Finns förutsättningar till en bra helg, låt det bli det också!

På lovet närmast ska Jag, Ebba och Tina med Ebbas familj dra iväg till Hemsedal och åka skidorna dagarna långa och festa nätterna oändliga.. Jag älskar att resa (vem gör inte det?) och det är kul att ha något specifikt att se fram emot... ja, det är ju typ bara två veckor kvar så nu ska man trixa och trolla fram en snygg skidoutfit!


Nattliga vanor

Jag har så inte kommit över det. hmm.. det, tråkigt nog, jag syftar på är tiden, jag har stannat i väst. Kanske beror det på att jag upptäckt hur mysig kvällen/natten är, kanske för att jag inte ställt om mig..
Underbar och älskad av alla har jag precis sett och fått en del rysningar av "Bellas" pinsamma handlingar! Jag dör inombords när människor gör bort sig som henne samtidigt som hon är jävligt rolig - helt klart en se- värd film. Ohhhhhhhh, fastän hon träffade en svin (som var rå snygg) så vill jag också ha det. eller alltså inte ett svin, utan någon att träffa. Någon som kunde va med mig nu när jag inte kan sova. I för sig har vi, jag och Ebba, blivit partners. Men vafan? haha ♥ 


Ni förstår att det är beroendeframkallande?

Jag ingår i en intensiv retorikkurs på två veckor just nu vilket jag trivs mycket bra med. Tala lite, spela lite, chilla lite och lära sig mycket. Ja, stå inför publik (typ max 15 pers vilket inte är särskilt mycket. haha) är väl ganska lärorikt ändå. Under mitt tal idag var jag grymt "het", alltså varm, eftersom jag hade den tjockaste av de tjockaste tröjor man kan ha. Grovstickat från Nepal typ. Men vad gör man inte?
De va nice att sluta tidigare, ta en trevlig lång fika på JAVA (aldrig varit där förr men de va grymt..) med trevliga personer och inte behöva tänka en sekund på plugg - för det är just det jag inte kommer behöva denna vecka.
Min kära mors goda middag ligger fint i min mage nu, oj oj oj vad jag åt mycket. Kan bero på att jag inte haft någon matlust på hela dagen och bara ätit en skål med fil (aldrig hänt i mitt levande liv..)
Väldigt berättande inlägg. What to do? Var i Ystad i helgen vilket var mycket m-y-s-i-g-t, väldigt faktiskt..
'jahapp, och så var det Västindien. Jahapp, och vad ska man säga....
... Bob Marley, Rastafarianer, palmer, feta stränder, snygga killar (mm...) ja, sol, bad, fina fiskar, Hugh Grant (hihi), syskon och så förstårs segling. Helt enkelt, det var fina fisken precis som fiskarna. Jag gillade läget och tyckte killarna som levde på joints var as heta.



image100

Mycket kärlek från Julia

Ett hallå från en brun jävel

Efter en tjugofyra timmars lång resa har jag plötsligt hamnat i ett regningt Göteborg. Det var exakt vad jag väntat mig, men när man tänker sig tillbaka till Västindien så frågar man sig 100000 gånger - hur fan kunde jag födas här?
Anledningen varför jag sitter här sex timmar innan jag skall till skolan (jag behöver ca 10 timmar sömn, haha..)beror på att om man drar tillbaka klockan fem timmar kommer man in i den paradisiska tiden. Ett nytt ord, ett bra ord. Jag kommer gå in på beskrivningar av min resa i senare inlägg då jag tryckt in alla miljoner bilder jag tagit på palmöarna i min dator.

Nu ser jag mest framemot att träffa alla mina underbara vänner, för det är vad jag har runt omkring mig! Det startar redan imorgonbitti då jag ska ha följe med min Ebba till skolan, mihi, vad roligt.
Nu vill jag bli trött, annars vet jag inte vart jag ska ta vägen. Kanske gå in och beskåda vårt nya, underbara badrum? Ahh, vad fint. mm.

Sammanfattningsvis får ni min Västindien- resa på en ostbricka i nästa inlägg. Hoppas ni sover sött!