blandade känslor..

Vaknade runt elva av att en liten 3åring kommit på besök. en puss rakt på munnen får man, kom  på att jag faktiskt saknat den lilla sötnosen. Tom. Men när föräldrarna sa att de skulle leka vid vattnet med Tom så kom jag på vad jobbigt det skulle bli. så jag tog cykeln till Backaplan där jag hitta ett skärp och någon jeansgrej plus ett par snygga shorts till min kära mamma. sååå bra dotter hon har.

Den ultimata helgen skulle egentligen sköljas över mig som en stark strömmande våg nu. Som planerat skall vi ut ikväll, en mysig förfest med ett par tjejer på Ebbas altan och sedan iväg mot den stora staden där det hålls i partajj. Men klockan tio imorgonbitti blir det däremot inga extra timmar sömn som brukar behövas utan istället skall jag och la familia ut och segla. Valborgs planerna, som viktigaste av allt inkluderade en tom lägenhet (föräldrarna skulle ju ut och segla... UTAN MIG) har nu gått åt helvete. Men kvällen skall jag se till blir riktigt bra.
Det enda negativa är att min syster kommer ikväll plus att Tom skall sova över här så det blir två andra personer som får dela rum med en partyjulia.. ska nog ta ett nattbad. hihi.

ta det lungt på valborg förhelvete, och gör inget jag skulle gjort.
peace and love.


verkligenheten är för bra

En levande resa vintern 06 fick jag vara med om. lika vackert som dessa showande personer nedan lärde jag mig inte dansa, men när jag steppade ut från Argentina kunde jag minsann grundstegen i tango - men som en riktigt tangolärare sa på spanska, tango har inga steg man bara känner det. suget efter en resa finns hela tiden, speciellt då de gråa molnen skymmer den gula bollen som gör mig glad. fck it.

Skåne skulle upplevas i helgen. meningen var den att Lund, bryggeriet och studentkorridoren skulle få slukas. men när planerna höggs mitt itu så blev det istället mys längs strandpromenaden i Ystad. sååå vackert. och massor av annat hände också. Shoppade lite i Malmö, en stad som jag faktiskt beundrar - mmm, möllan får mitt hjärta att slå ett extra slag. sååå charmigt!
JULIA min pärla besökte jag ute på Österlen där hon jobbar på ett anmärkningsvärt gulligt fik.. där hade inte varit fel att jobba i sommar, men tiden att klämma in ett jobb under de tio veckor finns förmodligen inte fastän jag hade velat ha lite cash att flasha med.. peace out  

181664-25

man kan göra allt...

181664-22

Min systers älskade macbook kan man göra allt med. vill ha. jag och älskade broder har nog tagit upp hela syrrans minne nu. men här är en av alla konstiga bilder.. (och jag lovar, vi ser inte ut i närheten av detta. hoppas jag? haha)

gott och blandat

grå. grå himel. men blå. blå julia. 
Jag mår bra nu. min syster tar upp den tiden som blir över efter skolan denna vecka, vilket låter väldigt negativt men i och med min systers vackra utstrålning så tackar jag inte nej till detta. en sekund. 
vi skall ha tv maraton från kl 20.00 och äta kassler med mangosallad. just nu skall vi båda sätta oss ner och plugga skiten ur oss, men efter att skrivit ihop en inledning till föredraget som skall hållas på fredag känner jag mig hyfsat nöjd.. 

i helgen bjuds det på skåne, mitt land. "om du är utomlands, liksom säger du att du verkligen är från Sverige då, ehh, om du förstår?" ploppar det ut från Days mun när den vardagliga disskutionen om Skåne kommit upp. kanske komiska frågor och för er som är intresserade, yes, jag känner mig faktiskt hyfsat Svensk. alltså, jag skall ner till mitt ursprungs land och se vad som försigår där nu.. gröt i munnen, det har vi! 

love

GLAD PÅSK!

nu när det är påsk och allt skall man vara glad och gul. om jag bara hade något gult i min garderob. Ett påskägg gav min kära mor mig idag - jaaa och ahhhh, nu sitter jag och äter halvgott godis som gör mig fet. men vem bryr sig? TACK MAMMA! ♥

nu kommer girlsen med festen. ska torka mitt hår och virra in mig i något fult gult. CIAO!

PS: imorgon kl två åker jag till Köpenhamn! JA! JA! JA!

obetald, överraskande reklam. huh?

fyrtal. fyra unga vackra flickor har moderniserat sig med att skaffa en blogg tillsammans. enligt min mening en mycket bra idè faktiskt. Ebba, Lovisa, Linnea och Tina är dubbelgångarna till  sex and the city tjejerna. (ahh.. de är fyra party tjejer. goa ch glada!). Tänkte bara skriva....

www.laquartette.blogg.se


möta våren i Köpenhamn

jag haltar fram efter mina skador. skoskav och fylleskav. min ena ankel gör ack så ont, men gott folk jag överlever. det jag har hunnit med de fyra fantastiska dagar vi haft lov är: picknick, mys, fest, fikorimassor, bio, mys, glass, godis, sol, sommarkänsla, gym, mys, film, sötnosar, kyssar. nada mas? no no.

ett bra lov. välbehövande lov, där jag får och skall vila ut mig. för ett par dagar sedan suckade jag över min Köpenhamn visit, men nu - är jag korkad eller? det kan inte komma mer lägligt, att möta våren i Köpenhamn är väl det bästa man kan göra. så på fredag tar jag tåget ner, alone, till min syster. vi får se om hon är redo att se sina syster parta loss i de mörka gränderna eller så blir det bara mys. god mat. trevligt sällskap. me like. vad jag saknat den bästa syster i världen! ♥

efter gymträning + lunch (där jag dessutom träffa kanfall som jobbade på stället) är jag nöjd med mig själv. ett långt bad och sedan kanske någon fika med en vänlig person.

.. forfarande nyfiken på om han hör av sig, eller är jag det? the big question. haha


Ebba tipsar!

party hela natten lång. när ebba redan åkt hem pga missförstånd eller något slurprar jag upp min sista cider och beger mig hem till Ebban med hjälp av två starka män. de släppte jag av vid centralen och åkte vidare till mitt mål. när jag runt pinsamtnog halvfyra staplar in i hennes hus får jag ett sms som löd "psst. Darling, kan inte du försöka ta med dig några brödskivor från skafferiet. Lindrar baksmällan haha. puss/Ebba". Fastän jag nästintill skratta ihjäl mig när sms:et kom så lindrade det faktiskt baksmällan. jag mår toppen nu men tröttheten kommer smygande.

Tråkigt nog blir det inga ensama fredagar och lördagar detta lov. jag var tydligen tvungen att dra mig neråt hemtrakterna under helgen för det skulle åt samma håll. fastän jag körde stilen "ni har förstört mitt lov" så var de bestämda. så from fredag till måndag hittar ni mig (och min syster som bor där) någonstans i Köpenhamn. fastän irritationen finns där så kommer det bli jävligt kul att träffa henne och möta en god stad ett par dagar.