mimi

lugnet innan stormen, stormen innan lugnet skulle jag säga och stormen drog förbi för länge sedan. nu ligger vattnet blankt och jag lever inne i mig själv kanske ute hos dig. Jag insåg precis att jag har två saker kvar och dessa ska göras nästa tisdag sedan är jag fri som en skata. en fågel. åh vad det ska bli skönt, åh vad skolan är chill just nu och 12 veckor framåt. mohahaha.

fina människor tar på sig fina studentmössor och springer ut från de stora portarna de närmsta veckorna och de ska firas med massor av trevligt. våra ministudenter kommer kanske också firas, allting ska firas. ja, min födelsedag borde också firas snarast men jag är för förvirrad för att ordna något - vi gör det till en framtid. kanske kan fiktivt fylla år lite senare eller något.
En vän från söder kommer på besök imorgon (hon är alltid lite förvirrad så man vet aldrig om hon dyker upp men biljett är bokad) och det ska bli så trevligt. så skönt. så fin vecka det ska bli, riktigt vacker.

nu ska jag sluta flumma och göra något fint. vad som är fint just nu vet jag inte men något fint ska det bli. 

massor av kärlek

det blommar upp i min garderob

Det blev en riktigt lång dag för mig idag eftersom min pappa väckte mig så tidigt. klockan halv nio stod jag på fötterna men visste ännu inte riktigt vad jag skulle ha dem till. Något nämnvärt att jag sover med pappa i hans dubbelsäng, hihi, jättemysigt. ja, något jag inte nämnt för er är att jag är i Lund i lilla Skåne och detta är verkligen en skånsk stad jag trivs i såå. Jag har köpt två kjolar och varit i tre roliga 2handaffärer och så har vi gått en snabb powerwalk, en nyttig dag. Jag har även kollat flygbiljetter till det fantastiska landet jag och ebba ska försvinna iväg till i höst och även en eventuell julresa, åååhh vad vore livet utan resupplevelser?
ikväll kommer förmodligen J o h a n n a och jag är inte sugen på öl, jag är sugen på nyttigheter och vänskapsprat men vi får se. vi får se.

Jag tänker på er där nere i Madrid, tänk om det vore så att man satt där och drack öl. det hade varit något det.
image125
Pappa kom nyss hem från Dubai/Filippinerna och jag hittade en fin liten bild på en
stuts. haha. den var så söt men samtidigt arg. arg. arg. pusspusspusspuss

Jag trampar på stjärnorna

jag trampar på stjärnorna. natten är så vacker och man borde utnyttja den så mycket mer, de enda gångerna jag verkligen upplever mörkets hemligheter är under utekvällarna och då förstår man inte riktigt det mystiska. mystiken. jag har inte gjort något nyttigt idag. tog en snabb promenad och nu har jag och kristian varit ute och fotograferat massor av fina saker. ett litet äventyr här ute på eriksberg är alltid trevligt, för här kan det hända oväntade saker ska ni veta. oh yes. innehållet av veckan bör inkludera plugg men just  nu känns allt sådant väldigt långt borta och om man undviker ångesten och får medelmåttiga betyg så är det väl så man ska leva livet? ja, helt enkelt leva livet.
pladder, pladder. kommer ha svårt att sova sött nu tror jag för jag har pladdrat för mycket i ett antal timmar. men en tvsåpa kan nog lätt få mig att somna. tihi.
peace out

Sun is shinning

Ett lyckans rus åker bergochdalbana i min kropp, känslan är obeskrivlig och jag är lycklig att jag är en människa som kan känna detta utan kärleken. hihi. Umeåbesöket var helt underbart, systern och alla hennes vänner drog in mig i en studentdimma och jag trivdes. första året på universitetet ska jag placera mitt ass i en korridor och jag ska inte leva studentliv i götet. icke. några andra nya funderingar?

Den stora resan efter gymnasiet. min och ebbas plan. vår drömresa. Rosabussar kanske, ebbas mejl om det fantastiska men mystiska landet Belize och musiken som man inte annat kan dansa till. jag vill bara ha det här och nu, fast jag vill vara här och nu där jag är. mina tankar är känslor, kan inte tänka därför lite svårt att skriva.

image122

image124