var rädd om lyckan..

Livet är fyllt av snickers, för många godisbitar har tryckts ner i min mage idag så mått hyfsat dåligt. därför tvingar jag hit johanna på lite mumsmums och te. tror hon ska få läsa lite ur cosmo och natta mig, är så sjukt trött just nu. hoppas hon piggar upp mig lite.


image94
.. så nu ligger jag och väntar. och väntar. och väntar.
& så vill jag bara säga att man skall vara rädd om det bra. det som gör en lycklig.


jag syger

känner mig lite omotiverad nu. hade tänkt skriva lite svenska idag, vilket jag brukar tycka är väldigt kul, men nu verkar det inte gå särskilt bra. Bea bestämde att vi skall ha pluggstund hos mig (öh, låter inte som bea?) och att jag skall få briljera lite med min spanska då jag skall hjälpa henne med steg 1. haha. 

Det gjorde mig lite piggare måste jag säga, är hyfsat seg. vad fan har hänt med mig? jag tror riktiga julia har försvunnit ett tag, hoppas hon kommer tillbaka snart. saknar henne lite. haha:)

nej, nu skall jag sluta flumma. hoppas ni har det bra där ute.

morgondagens + fika med de kvarstående i gänget. usch vad trevligt.
morgondagens - ska ha orientering och jag syger


intimt. lite väl.

ursäktar mig innan men nu är jag arg. arg. arg.

arg på min mamma. det kan låta som ett typiskt "tonårsbråk" men jag brukar då fan inte ha sådana. smått irriterad kan känslorna komma upp ibland men nu har tårarna fan bråkat med mig i en timme.

Som ni kära läsare förmodligen är medvetna om låg Köpenhamn inlagt i schemat i slutet av novemberlovet. fett nice, 3 kompisar rumlar runt i den vackra staden och gör det ännu vackrare. Mamma hade nickat fint åt detta till min stora förvåning, hon tycker stora städer och lilla Julia inte passar ihop. rädd om mig. vad vet jag? Däremot gick det hur bra som helst då. inte nu. vet inte om det var en missuppfattning eller va fan, men nej. nej. nej. troligen blir det mys med mina kära damer på annat håll men va fan? detta var fan the shit, det bästa som kunde hända det kanske lite turbulenta liv just nu.

SÅ om det min mamma stoppat in i min mun idag "nej, du får inte åka" är sant så blir det väl inget. Men Julia och Johanna har redan börjat smida planer. vi får väl se hur de går. snyft.

Annars är det väl rätt bra. funderar på att ta mig ner till Köpenhamn snart, alltså då till min syster. hade varit trevligt.
nu ska jag inte sova. har lust att bli bortkommen av alkoholen, låter inte bra. jag vet.

Trion var samlad.

lite väl segt skrivit senast. jag var jävligt seg. men glad.
lite bilder från helgen.

fredag, lördag och söndag bestod av trioliv. Julia, Johanna och Bea var back on track. Ystad gänget var fulländat vilket alltid är lika trevligt.




image93

med trevligt besök...

en helg är alltid underbar. jag vet att man inte ska leva för helgen, men vad fan skall man göra?EN helg med trevligt besök ´ftåpn hemstadet ystad är mycket bättre. Jag blev jävligt smokey hos Emanuel igår med Bea och Johanna igår vilket var väldigt trevligt - det hårda gänget från ystad var äntligen samalt igen vilket var väldigt härligt. Dagen i ära har vi svept över stan som bara vi kan göra sedan har vi suttit på Sense och dragit ett antal för många öl så just nu känns livet på topp. Johanna ligger och vilar i min säng och snart ska jag förmodligen joina hennes ställning.

Länge sedan jag var i ett sådant härligt tillstånd som jag är i nu. kan nog räkna till tre veckor. hur kan man undvika det?

ska uppdatera snart, ska lägga in några bilder från helgen soon. haha.
du skulle bara veta. love from Julie


back on fucking track

Har inte riktigt haft lust att skriva på senaste, så nu när jag sitter nere i Ystad tänkte jag att jag kunde informera er lite om livet vid ett vackert tillstånd. Alltså jag mår bra. Jag åkte faktiskt ner till Ystad i ett syfte, min far&bror (+ Robin som är min brors kära vän) ska åka runt i Asien nu i två och en halv månad, så ville ge dem varsin puss innan deras äventyr startade. Måste säga att det kommer kännas ganska tomt utan dem, fastän jag inte bor här så pratas det i telefon och så vidare, men det får man väl klara nu när man börjar komma upp i åren.
Det blev inget party för min del denna helgen vilket var själv valt men ganska tråkigt - har varit sjukt trött och har inte haft lust alls faktiskt. Däremot träffa jag Johanna lite snabbt vid tåget och Fredrik&jag spatsera runt en stund på Ystads mörka gator. Annars har jag mest sett på film, ätit godis och pratat och pratat..

Deras flyg går vid midnatt och mitt tåg går vid sex, fastän detta ska vi snart in till Malmö för att käka lite och så ska jag lära dem vinka som en drottning. (sådär ni vet, som bara jag kan!

Just det! jag har börjat skolan! känns faktiskt inte riktigt som jag gjort den än, men kollade i min almenacka och upptäckte några läxor som borde göras. orken finns ännu kvar, så skoltrött har jag inte blivit på två veckor men lusten står och svajar - hoppas den kommer snart (vilket jag inte tror)..


image83

Syster, bror och jag! vilken skön trio va? haha.

PS: ska ner till Köpenhamn övet en helg i slutet av november då min syster åker till Budapest. Tom lägenhet, mitt i smeten! jag är fan så på man kan bli. DS