bullar och mys

någon som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Vid nio ringer telefonen. ringeliering. "pick.-nick vid slottsberget?". jag packar ner lite bullar och sedan blev det mys i morgonsolen. en fika på stan bjöd även dagen på.
just nu sitter jag med partykläder i högsta hugg hemma hos bea som förtillfället fönar håret, men som sagt - det kommer bli en bra kväll så jag kan vänta på min skönhet hur länge som helst. snart skall vi upp på förfest med Ebban m.fl sedan blir det mera party. tralalala.

funderar på att utesluta skåne detta lov och köra fullt ös i Göteborgs trakterna istället.
kanske en helgrunda ner till syrran i Köpenhamn också?

spännande lovnyheter kommer senare...


"respons av the magic man"

vi chillar på det. det är inget uttryck vi använt någon gång denna vecka utan rakt igenom. upp och ner. hela tiden. en skolvecka där man går i skolan två dagar skall bli ett undantag men det är precis så veckan sett ut. slapp. chill. nå, vi chillar helt enkelt på det. Har sovit ut idag, studerat allt för lite till provet och ätit kanelbullar och korv. planerat en festivalhelg där vi bara skall festa dygnet runt och även njutit av solen. Tanken på påsklov får mina läppar att le.
magiskt. allt är så himlans magiskt just nu.

Ebba tillbringade natten på min bäddsoffa. väckte henne mitt i natten då jag fick respons av the magic man jag träffade i helgen. inte kunde jag heller sluta prata. kan man sånt? alltså sluta prata? men nu chillar vi även på det, för inte är jag svår på ett fulspäckat lov med massor av party och masssor av män. förlåt.


ekonomi inlägg

jag kastar pengar runt mig. pappa repeterade mitt konoutdrag ett antal gånger då jag hade gjort av med ja 1 700 kronor på en vecka. "hur fan gick detta till?" och inte fan kan jag svara på den frågan. de försvann. slank iväg. kanske är jag en lyckosökernska som egentligen inte har möjlighet till att vara det. tro inte att du är något annat än vad du är julia. nej nej nej. nu får jag ordna upp detta genom att ta en morgonfika (även sådant kostar pengar....) med Ebba, men det är planerat i minsta detalj nu då jag inte kan kasta pengarna runt mig. - vi skall använda 2 för 1 kupong så vi två fattiga studenter har råd att föda oss. jag har aldrig varit slösaren utan spararen, wzup?

... plus att vi har ett äcklig samhällsprov som känns ganska avlägset i min värld förtillfället med rent tekniskt så är det close. har försökt be snällt mina kära klasskamrater om de söta svaren de gjort men inte. inte. inte. nu skall jag äta upp dem. mihi.

träning nu. puss

181664-20



kalsongmodell

När jag pratade med Johanna berättade hon om kalsonbilden från i somras, såg den idag och tyckte den var lika hemsk som söt. kanske lite töntigt (ännu töntigare att säga töntigt) att lägga ut den men tyckte det var en sådan typsik juliabild från förr. (detta får jag nog inte skriva för johanna) men sigges gamla kalsonger och en SWE tröja när vi satt hemma hos johanna och heja på just det SWE! moho.

181664-19

allting är plötsligt bra... nej bäst!

Hola gordos! jag mår förjävlans bra förtillfället. allt allt allt är plötsligt som en strålande sol. det kan av någon anledning bero på att det är en stor gul sak som strålar utanför mitt fönster. det tråkiga var att jag hade glömt av hur den glädjekänslan var när värmen kom. förutom att jag behöver dricka mer vatten så är allting bra. (och vädret gör att mina läxor inte görs, kan man tvingas till det när man istället kan mysa ute?).
Skolan bjöd på projektarbeteredovisningar av Donners treor vilket jag lätt tackade nej till och även några andra damor. Så vi tog en sallad på Paprika och satte oss vid vattnet och myste mer än någonsin.
wow wow wow wow. Julia har låtsas kärleksproblem. nej de är inte svidande och hemska utan mer pirriga och chilliga. som vanligt har denna dama svårt att veta om hon skall höra av sig. måste man veta? måste man? hihi. egentligen bryr jag mig inte för allt är braaaaa. behöver man verkligen en man? ehhh ja. fan.

en bild på mig (och egentligen Sara, men hon ser ut som en apa på bilden så hon får och vill nog inte platsa på min blogg haha) den första dagen då solen brände mot min hud och jag kunde ta av mig till bara linne. love it


181664-18





mmmmmmmm..

den var perfectito. kvällen alltså. middag, flickor och så dansade vi. sedan blev det ett mixed party då vi begav oss till ett pojkparty. Och när juliette är i farten blir det inte mycket till sömn, inatt blev det runt 4 timmar. min frukost serverades på ett silverfat för en timme sedan och nu trycker jag i mig en kopp te och häller i mig apelsinjuice. jag tror jag är ganska ensam om att festarnätterna bokstavligen tar kål på en - för nu är det något som inte stämmer i mitt huvud och min kropp. men nästa helg är jag på igen, det vet väl jag med - onödigt att neka det.=)

mihi. nu skall jag se O.C och sen skall jag nog sova. ensam.ensam.ensam. ♥


ta mig till San Fransico!

Solen skiner, som jag har längtat. tralalal, igår var jag och sju andra damor hemma hos Amanda och chilla sönder. Skratt, mys och spel - tre ord som förklarar kvällen. Nu sitter jag här med två paker framför mig, jag riskerar inte att skriva vad som är i dem för då kanske födelsedags idioterna får reda på det före deras nyfikna händer kommer prassla upp dessa. Alltså, kvällen skall hålla igång genom ett födelsedagskalas. middag, paketer och massa party. Nu kommer snart två underhållande män somskall få mig på topp tills kalaset börjar.
Föräldrarna är i Skärhamn hela natten lång. en chill förfest at my place. i skrivande stund dricker jag en San Fransico som sätter smaklökarna på plats. jag njuter av vädret, livet, festen och allt. allt är bra. låt oss se vad den här kvällen skall ge mig. kanske ett minne, en upptäckt, en kram, en puss... och massvis med drinkar..


försök blinga som mig på lördag..

                                              En Julia som är i andra ögon nyinflyttad här kan komma undan
                                       lätt när det gäller felstavning vid ex. ö- namn och misstag gällande geografin.
                                  Vilket är jävligt bra, för dessa delar suger jag på - eller kanske inte i och för sig....

En dag är en underbar dag. Säger jag som gör min självbild positiv. Här sitter jag med tre nagellack, rosa lila silver. uppradade på ett fint led och jag njuter av de söta små Mavala burkarna färgen omsluts av. ahhh. just nu är mina naglar målade i den starka rosa färgen, lite avslitet..
Hiphop tema bjuds det på när festen hålls på lördag vilket gör att min garderob plötsligt suger hårt. Tips har jag fått  - jag skall bära en vit stor sexig t- shirt med bling bling hängande över. Ett par stora byxor som får mig till stilen, blingbling i ena örar, inbakade flätor, en lagom sexig keps och sneakers. Om man tar bort blingbling skitet så skulle detta vara min stil om jag hörde till det manliga könet.. (bara så ni vet!). så sexigt skall det vara, men problemet är att jag inte har några av dessa saker och känner ingen som skall göra mina flätor.. tralalallal, låt se vad som händer!

Tränade a la gym med Ebban idag. även tilllagning av middag, erm.. på min nivå så det blev pyttipanna och ägg.
mums. imorgon blir det förmodligen mys med las damas. mihi. dessvärre har det inte varit något plugg till de små läxorna vi har till imorgon, men seriöst - en dag är en underbar dag. love love love ♥


bättre med en superkväll, än två halvbra...

Just nu sitter jag på "biblioteket" (typ två böcker står i en hylla) i skolan och försöker spela mrs duktig eller något. Kom precis från ett äckligt spanskprov som var i min mening grymt svårt, kanske pga att jag började plugga igår, kanske för att jag är dum. vad vet jag. Två timmars chill har jag nu framför mig - inget jag direkt ser framemot.. hihi.
det snöar, regnar och haglar typ på samma gång... förlåt jag vet att jag är gnällig!
Historia "redovisning" idag, hoppas inte folk sett det allt för seriöst - herregud, jag har om sexuallitets och kärlekens histora.. intressant och flummigt må jag säga!

Det närmaste om hjärtat en måndag som denna är helgen, de få dagar som förgyller ens liv. Fredags eftermiddagen var sjukt chill. Först den dära dansshowen som var till min förvåning grymt bra och rolig - en sötnos som dansa vilket gjorde den ännu bättre.. Sedan samhällslektionen som klingade inställd mellan mina öron - jag tror det enbart vara mellan min öron faktiskt.. och Ebbas - så vi tog en fika, en god jävel.
Sedan hämta Felix&Johanna upp mig och körde mig ut till Tjörn där Felix höll i tillställningen. Det var trevligt med goa körnbor och party. En kväll med all stjärnglans på sig - jag var flummig, ostabil och var kapabel till att göra det mesta.. så det formades till en sjuk kväll! Morgonen var mindre bra, med tre timmars sömn väckte jag självklart hela huset vilket jag fick höra hela morgonen sen..
Tillfrågning om en festar kväll till på Tjörn? jag tackade nej och drack åtta glas vatten. Kom hem - tänkte göra något kul - men somna och sovsovsov.
Japp, jag kan säga såhär: fredagen var så bra så att den kunde få förstöra min lördag.

Söndagen var mindre bra då jag ägnade den åt att plugga spanska, en misslyckad träning och typ en halvtimme åt historian! låter det bra?

Kanske låter som en kontig och tråkig helg. men jag är nöjd, helt nöjd.. ;)


tralalala, tjörn..

Godmorgon. solen skiner och livet leker.
Nu ska jag snart iväg på dansföreställning och sedan får vi se var resten av dagen tar vägen.
kvällen skall i allafall tillbringas på ett party någonstans på Tjörn och sedan blir det oversleep
vilket gynnar min kväll. mihi. Johanna skall en gång för alla få göra min kväll..

.. tänkte att jag var tvungen att få in en bild - men jag hade ingen annan än den här, där hon läser
en cosmo tidning hemma hos mig.. hihi. ♥

181664-17

borde man göra det man borde göra?

En dag som en annan. Skickat iväg romananalysen som inprincip redan var klar, bara lite finputsning och nu är det klar. Idag har Ebby + julia dragit i oss en fika för att sedan träna i en ynka timme. yes, det börjar kännas som en vana nu när jag har tränat i två veckor. haha. jag hoppas att det blir till ett beroende, det är mitt mål.

Imorgonbitti får jag en minisovmorgon för att sedan ta mig över till Järntoget där det bjuds på dansuppvisning (nej, inget firvilligt här utan det är mitt äckliga estetiska val, dans, som tvingar mig till sådant). Det är iaf mer chill än en danslektion - där vi får  typ dansa i lådor. haha 

Egentligen känns det som min helg är planerad, men jag vet inte.. det jag vet jag borde gör men inte vill är att plugga spanska + historia för har examinsation i båda på måndag. Men det lockar inte så mina flummiga planer ser ut såhär. Körn, en kväll för Johannas boyfriend skall ha fest och vill faktiskt träffa dem den här helgen. kanske mys på lördag eller något, eller så blir det fest för en viss skall förmodligen höra av sig om han kan förgylla min lördag. wzup? ?

+ är per sjuk? så fall skippar jag ta mig till skolan imorgon! hoppas, hoppas.


powerwalk, nu behöver jag en powernap.

Fastän jag kunde sova fram till minst elva så vaknade jag av mig själv klockan nio och satte igång att titta på ett älskvärt sex and the city- avsnitt. Vid tolv skulle (skall) min historiagrupp komma på besök så det vara bara dags vid halvtio tiden att komma på något att göra (för guds skull inte plugga). Så när jag går ut på balkongen och känner värmen och den gassande solen kommer mot mig så bestämer jag mig för att ta en powerwalk på en timme. Det blev en runda enda bort till klippan (över älvsborgsbron, bild nedanför.. hihi) och sedan båt tillbaka.
181664-13

Så nu kommer det besök och det skall tillagas en lunch. Vilket jag sa till dem att de var hjälpa mig med. (tänk om pastan blir överkokt eller tvärtom? jag kan inte...) sedan blir det lite historia plugg!
.. och vad händer ikväll, en onsdag kväll som denna? låt se.

Skönt att vara (lite) äldre....

Hola guapos.
Har inte skrivit på ett bra tag nu faktiskt på grund av att mitt vanliga lösen inte fungerade, och visst tog det långt tid för lilla Julia att fixa det, yes. Men nu är jag tillbaka, mycket coolare och modernare - för för tio minuter sedan fick jag en snabb kurs i hur man sätter in USB sladden i datorn och att de automatiskt förs över till min eleganta dator.. yes, jag är handikappad gällande teknik.

Men mindre om teknik och mer om mig och vad jag har gjort. I helgen blev det resande ner till Ystad där det bjöds på 20års fest a la Filip och Jakob. Även på familj - bror/pappa och sötnosar till vänner. man får kalla helgen för vad man vill, lyckad eller inte vet jag inte. Men okej.
OCH (anledningen till att jag skriver med stora bokstäver är för att det faktiskt betyder mycket) är att min kära bror har lärt sig hantera mig på rätt sätt - nepp inte som "den lilla ungen som inte får göra något som jag en gång gjort.." utan mer som "ta det chill Julia, ska vi dra en grogg?". okej, kanske lite konstig förklaring men jag förstår iallafall.
Här är han i hög person när jag ber honom göra sin vackraste pose igår morse då hans liv kändes ganska dystert.. haha.
181664-10

Men idag har det varit barn fyra olika barn här som klängt som jag vore deras prinsessa (jag liknar faktiskt en prinsessa idag men några konstiga flätor på huvudet som en viss person har lärt mig göra.. hur svårt är det?) men jag log, måla på små tjejerna lite läppglans och kastade killarna i sängen - och nu kan jag säga, japp de ser upp till mig..

... men nu sitter jag och Johanna och chillar, lyssnar på musik, läser ELLE/cosmo och har det myys.
pusss