det vackra skalet verkar betyda mer..

Ibland undrar man hur människan fungerar. Kvällen kanske blev en flopp, och det kan jag skylla på A. Det brukar inte låta så, men fan vad party vi hade haft med folket vi träffade ute igår om vi inte hade haft en tråkmåns släppande efter oss. Jag var på. så jävla på. Bea var snäppet under mig kanske, men hon var också grymt party. Vi hittade våra converse-boyz som brattsvännerna inte ens hejade på, ibland undrar man...
Jag har lärt mig efter att ha bott här i ett helt år att det är grymt segregerat mellan brattsen och esteterna, men lära och förstå är två skilda ord. ibland tänker jag -fuck storstäder.
Vad spelar det för roll om det står H&M eller D&G i dina jävla vita T-shirt? Det är en yta. en jävla yta.

Ursäkta, men jag försöker förstå, verkligen, men tror aldrig jag kommer göra det. Whatever. Luncha med Sara och lite annat folk igår vilket var mycket trevligt. Hon är grym. Hon är storstadstjejen som (nästan) gillar alla. en gooood tjej. Annars rullar livet/lovet på, bakiskänslan börjar rinna av mig men fortfarande kollar min mamma lite frågande på mig då mina ögon är blodsprängda. usch. Det blir Grey´s koll ikväll, kanske någon vän kommer hit kanske inte. är väldigt trött bara.

Där mitt i alltihopa så försvinner min morfar till andra sidan. Den ljusa sidan där han hjälper mig när det är svårt. Jag satt och prata med Beas i flera timmar när jag vakna imorse, och hon är väldigt andlig. haha. så ja?

och så föll en tår ner. jag som hatar att gråta.

En underbar dag i oktober

nyvaken óch fräsch efter ett skrivstångpass igår är jag redo för en underbar dag. Fan vad underbar dag.
Den startar med en dejt med fucking Sara som är hemma från London över lovet, får snappa upp alla hennes små ´"inne-ord" hon säger och dra med dem in i den svenska synonymordboken. Även Elin och Amanda ska vara med på dejten.
Kvittrande som en fågel försvinner jag iväg från den vackra kombination av fyra tjejer och träffar på några andra chickas. Det blir utgång till Hard rock - V.I.P annars kanske det hade blivit något trevligare ställe. haha.

Annars har jag lite planer med mor i veckan, som att åka till Kungsbacka och se om man kan fynda något i out-leten och så ska vi ta ett morgondopp&frukost på Hagabadet.

tänkte på dig morfar...

vackra klänningar lämnas till ödet

Lite pepp. ska träffa my beau snart - får se vad vi gör. Är sugen på en dejt med bio och middag i regnrusket. Hade varit perfekt för mig nu. hihi.
Häromdagen var jag ute på en liten shoppingrunda och bar runt på en nyinhandlad klänning och lite annat smått&gott värde 500 kr, men inte följde denna påse med mig hem- nejdå, den stannade kvar på hållplatsen där någon lycklig hittade den. Händer sådant bara mig eller?

Nu ska jag ta och ringa lite Ystadsbor och se hur de mår bland fälten. Ciao!

inget kul att berätta, bara tråkigt..

Vad dum jag är. Har inte skrivit på hur länge som helst  och nu... ska jag berätta något tråkigt.

Det är lördag. Den bjuder på fest och skratt, en ganska fin höstnatt måste jag säga. Skulle gärna följa med den tills det blir ljust, för då är det dag igen. mmmmm, också var det så att min dumma morfar går och får en stroke. en stor döende jävel. Den smartaste och bästa människan ligger där i en sjukhus säng, halvt förlamad och är helt klar i huvudet märker man när han mumlar fram något han inte borde kunna "säga" i det här tillståndet. Mormor. ahhhhh. stackars mormor. KAnske inte skriver så klart, men vill bara få ur mig det här till omvärlden. Egentligen vet jag inte varför, men det känns helt enkelt bra.

Ursäkta att jag deppar ner första lördagen på lovet såhär, men inte kan man gå ut och ha roligt i ett sådant här tillstånd.. kanske hade det varit bäst egentligen, men orken finns faktiskt inte.
Ska nog dra ut bea på ölrunda imorgon och försvinna någonstans i dimman och få glömma allt tragiskt för en stund. ganska enkelt egentligen.

Usch ja, ni får iallafall ha en bra lördag babes.


måste bli lite mer här-och-nu-känsla

Skrev ett konstigt inlägg inatt som jag faktiskt tog bort. så tänkte att jag måste ersätta det med något.
Datorn i knäet liggandes i sängen mår jag toppen, men känner att det tar stopp där.
Jag är ensam hemma och jag är hungrig. ingen bra kombination när man är illamående och trött.

Ett. två. tre. kvällen började hos Ebba med några damer och för få killar. Skulle till något random ställe där vi blev nekade och då blev det desperation. Jag mådde dåligt. ville bara hem. men nejdå, vi dansa loss på ett ställe som likna inte-vet-vad. Främst var det jag och tinis som stod för dansandet och egentligen hade vi nog ganska kul. men becky ville hem och egentligen jag också, så det blev en hyfsat tidig hemgång.
Det var väldigt lång väntetid på bussen så jag köpte en feting hamburgar meny och njöt av sällskapet av en fucked-up random kille. fan vad jag älskar lördagar. folk är glada&lyckliga.

Så nu är jag här. glad för det. alltså att jag inte är där.


buenos dias

Jag var en god människa idag. lyfte på min lilla rumpa när pensionärgänget trilla in på bussen. hur kan man sitta kvar när man ser de små söta tanterna?

Bea var nyss här och käka almond- kaka med mig, så mycket att vi mådde illa tillsammans. Nu har jag äntligen gjort att hon är lite mer involverad i våra lovers (internt). Hon tycker det är dags att satsa på lite tyngre grejer och att vi skall gå in för det här seriöst. låter som knark, men nej det är det inte..

en sak jag glömt berätta är att jag börjat skriva dagbok. japp, en riktig dagbok eller egentligen ett kollegieblock men jag skriver med penna på ett vitt papper. Det var länge sedan. När jag var liten var det en självklarhet och förstår faktiskt det, det är riktigt skönt. haha.

Ikväll vankas det party. Ska nog inte chilla på det, verkligen inte.