blink blink

Tänkte bara ge min kära bästavän Johanna en puss från Stockholm för att vi alltid är så jävla bra tillsammans.
Tänk bara när vi steppar ut i våra klackar, alltid vilt med så sjukt mycket kärlek. För kärlek vid första ögonkastade var det.


så runda och söta kinder!

den simplaste vägen är alltid (just nu?) den bästa

Ringde, växlades lite hit och dit och tillslut fick jag höra en inspelad röst "du får endast ha med dig 15 kg in-checkings bagage....." osv. är detta praktiskt taget möjligt om man har varit i Stockholm tre veckor? Jävla sterling, jävla mamma som bara boka ett bagage. vad trodde hon?

Nu har jag bara lust att boka om allt och ta ett lätt flyg till Barcelona, utan packning. någon som vill hänga på?


Stopp och väx som det hette förr

Nu när skolan börjar ska jag ta tag i mitt liv, ja alltså mina naglar. 
Allvar nu, på gårdagens shoppingrunda hängde detta genomskinliga illasmaknde nagellack med vilket är ett måste om jag ska sluta bita. Måste sluta uppfattas som äcklig, nya tider betyder fräschare tider!



Med vänliga hälsningar JULIA

puta med läppar kan vara svårt

Festival07. minns när ni satt och försökte forma era läppar på "rätt" sätt. Jag minns också att Linnea var den bäst. Men slut resultatet blev såhär, ganska fint va? ♥


what about leo?

nu sitter jag här med mitt head-set och svarar i telefon i högstahugg som vanligt, undra om jag kommer hata ordet telefon samt själva telefonen efter detta?

"Den gamla".. Han ni vet? klicka iväg ett sms till honom när jag låg där ensam i sängen igår kväll, klick. vilket jag kom på medan jag tryckte fram "nytt inlägg" på bloggen idag, och nu ställer jag mig frågan vad tjäna det till egentligen? Nu känns det som jag var ute och festa igår och ångrar att jag klicka iväg allt för många sms, förmodligen låg jag i någon slags sömndimma och skrev halvt i sömnen.
ursäkta mitt pladder, men fick en sådan där ångestkänsla som bara jag kan få..

Igår åt vi pizza och kolla på "Blood diamond", en film som är värd att se. kanske för att Leo spela huvudrollen, kanske för att det var en givande och bra handling.

puss

telefonen ringer men blicken är på byggarnas enhet... mums

jag älskar stockholmska. och Stockholm.

Det är såhär nu. helgen har spenderats med kusiner och morbror plus fru, släktingar ni vet - de är mysiga. Vi har varit ute och ätit på Djurgår´n och sett simpson på bio(?) och vi tog fyrhjulingen ner till stranden och bada på kvällen vilket var grymt mysigt. Igår var jag och mina söta kusiner i stan och shoppa loss.

en liten lista utan bilder vad som inhandlats kommer här:
♥ en mönstrad kortbyxdress från topshop
♣ en mönstrad knäpptröja från topshop
♥ en vit kjol från Zara
♣ en rutig klänning från Lindex
♥ svart väska från H&M
♣ nagellacksborttagningmedel för lösnaglar i all hast.(jag har inga lösnaglar?) haha.


varför är det så att man går i de "vanliga" affärerna när man är i storständerna?
well well, fastän Göteborg har bra utbud så går det inte riktigt att jämföra med detta måsta jag säga, I´m in love.

Jo, och det jag sa om stockholmska. ingen sådan där "pipstockholmska" som bratsen pratar utan sådan där riktig från de riktiga männen gör mig galen! helt galen tror jag!

nu sitter jag här på jobbet och suktar efter byggarbetarna, ganska trevligt faktiskt!
mina öron ringer, det ringer hela tiden och det är trevligt att prata med det svenska folket måste jag säga. ibland.

här och nu ja!

här och nu.

jag sitter på jobbet, en liten stund över så får använda min betalda arbetstid till att skriva ett inlägg.
Nu har jag äntligen börjat jobba på swefab som det heter, sitter på en fin kontor i Åkerberga där jag pratar i telefon med både söta och arga kunder och skriva felanmälningar. det roligaste jobbet man kan ha som förstajobb förmodar jag. (andra arbetsdagen, hoppas det är lika kul om två veckor)

Jag kom hem från Köpenhamn och sedan rullade dagarna på i Göteborg, umgicks med mina babes då jag fika och kolla på film. så ser livet ut ´just nu, har varit toppen väder ett par dagar men nu ser jag regndroppar utanför mitt kontor (såååå vuxet det låter. haha) men om jag ska tro värderrapporten skall det bli great igen.

just some information, have a nice day/ Julia

orealistiskt blir realistiskt

Jag är en person som vill bli informerad korrekt och omedelbart. Jag gillar absolut inte obalans i tillvaron och då man får reda på att en nära väns vän har blivit skjuten rubbas balansen och jag får inte det så som jag vill ha det. Jag har insett att det inte bara är lätt och lekfullt att leva utan att det finns svackor som får finnas där, som skall vara fullkomligt acceptabelt och man skall inte undvika dem. irriterande att de överhuvudtaget finns, men det är ett faktum.

ännu en sak jag lärt mig efter alla tragedier är att man inte bara kan gå runt i en grå värld och gräva ner sig själv tills botten is nådd. man måste få leva med det, men på ett bra sätt. Jag har nyss varit på en resa i Estland som var väldigt vacker måste jag säga, behövde nog ett litet avbrott och det var minst sagt det jag fick. Anlände till Kastrup förra fredagen och bestämde mig för att tillbringa en vecka hos syrran i Köpenhamn. Det blev en galen 25-års fest och var för första gången  ute på riktigt i köpenhamn, dansa natten lång och trilla hem vid fem. Igår kom Johanna hit till Köpenhamn och även det ledde till en hel kväll i Copenhagen där vi träffade massa folk och drinkarna flöda, det kan rulla på bra? Har haft en alldeles underbar vecka och livet har varit mer är bra. Idag hade jag tänkt åka hem men missar självklart bussen och nu sitter jag här och lyssna på Håkan Hellström med tända ljus i centrala Köpenhamn, mig skadar det inte.

Men ska bli skönt att träffa alla där hemma, måste meddela att Ebby är på dejt i denna sec och att jag önskar "dig" all lycka! älska dejter, borde vara ett mål denna höst att mysa på olika fik med trevliga killar, det låter varmt och välkommande! 

nu nu nu är det fredag, jag känns forfarande illamående av gårdagens bravader och snart kommer syrran och Matilda. trevligt trevligt. 

love/julia