jag kan flyga, lite..

nu är det dags att ta ett, nej två steg närmare verkligheten. Det enda rätta att göra är att sysselsätta sig denna gråa sommar så jag haffar tag i en paddel och drar till Estland. Just nu är jag i Skåne, fick pussa lite på johanna och lovade Julia att besöka hennes fik (vilket jag inte hinner) - planet avgår halv sex.

Igår fick pappa äntligen tillstånd till att flyga små flygplan så vi tog en sväng upp i luften när jag kom till Malmö igår, hyfsat coolt faktiskt.


jag kände mig faktiskt lite som en pilot och bild fyra är min gamla gård, även det är lite coolt faktiskt?

peace out


trodde inte "den" känslan fanns

känslan som lever inom mig just nu går inte att ta på, inga känslor går att ta på men den här är så konstig och långt borta att jag inte trodde att en människa kunde känna sig så....
jag tror inte jag är medveten om vad som hänt. det är fredag. betyder ingenting. lyssnade på oh happy day som Linnea sjöng på avslutningen.

Oh happy day (oh happy day)
Oh happy day (oh happy day)
When Jesus washed (when Jesus washed)
When Jesus washed (when Jesus washed)
Jesus washed (when Jesus washed)
Washed my sins away (oh happy day)
Oh happy day (oh happy day)


Jag minns när jag hörde henne sjunga för första gången då, jag blev tårögd för det var så vackert. onödigt vackert. men snälla, låt mig höra det en gång till? bara en...

image78





min blogg är för att jag ska skriva av mig, det är jag tvungen till just nu.


vet inte

Den längsta veckan i mitt liv har just passerat förbi.

Linnea.








de sista goda minnena kommer från peace and love 07 i Borlänge. De kommer alltid stanna kvar, du kommer alltid vara kvar inom oss. (känns inte som det är särskilt lämpliga bilder, men det var så det var..)


image77
Ful och full Julia gör sitt ständiga peace tecken och är allmänt ful medan Linnea alltid är lika
vacker, alltid lika bra. fuck it.