nu är hon här!

gahhh. min väska är galet full (så full att jag inte få plats med allt) och det är omöjligt att öka volymen utan att ta hjälp av en trollkarl. Det enda alternativ jag kom på var en fin extra papperskasse från COOP men ingen bra idé egentligen (då skall jag bära en stor ryggsäck, en proppfull kasse och en solstol + att jag måste se jäääävligt cool ut)  vad skall jag göra? packningslistan är lång, men på papper såg den bra ut.
japp, imorgon beger vi oss till Dalarna där vi skall hitta på allt en mänskligvarselse kan göra utan att  dö, det enda jag kan säga är; fan vad roligt det skall bli!

fynda en sexig regnjacka idag och fick tag på en blå&vit solstol som jag skall sitta och glassa i (typ första dagen, sedan är den stulen).
.. måste fixa - lämnar Göteborg 8.00. kyss

alla är välkomna!

den beskrivna känslan jag fick om att komma hem - hur skönt det var - stämde precis. Nu har jag och ebbett befunnit oss på en segelbåt övet helgen, det har varit regn men även en dag med sol. Det bästa var nog när jag blev upphissad i masten och när jag och min kompanjon bada i havet sent på kvällningen, men annars har allt varit en stor mysig helg och nu har jag tre dagar då jag lever utan föräldrar i vår älskade lägenhet. Det kanske inte ger mig något eftersom jag förmodligen skall ta det ganska lungt dessa dagar, det blir camp- möte ikväll om vår lilla trip till Borlänge och senare i veckan skall tält, partystolar och partyglas inhandlas och andra gooooda tillbehör.
På onsdag tar vi vårt pick&pack och drar!
peace out


Kate Moss joinar festivallivet


fucking turning torso fick ett besök

snart skall jag ta tåget in till Malmö för att sedan bli upphämtad av syrran och Linda som skall köra upp till Göteborg. Nu lämnar jag (mina favisar) pappsen, alexius, Johanna och julietta + pappsens kamera vilket suger. Däremot skall jag träffa Ebbsan, syrran, Linda, mammsen och Perra och sedan skall jag till peace and love som kommer äga sönder alla saker som hänt i mitt 16-åriga liv.
Igår var vi som sagt i turning torso - på 43dje våningen satt vi och åt en småäcklig middag men utsikten övervann smaken. Jag&Johanna gick på äventyr i området och hittade en scen och massa folk vilket kunde varit trevligt.



min kära 55åriga pappa får äntligen vara med på min blogg, guuuuud vad han är bra. Anledningen varför jag lägger in två egobilder i rad på mig själv är för att jag vill visa min bodie, som har en väldigt fin ryggringning. Sedan kommer Johanna och öresundsbron och vårt lite hitte-party. Sen var jag tvungen att lägga in Johanna när hon diskar, för det är fan en ovanlig syn.

image56
En söt kines tog bilden på oss! (Johanna står "på smyg" i tå för att bli nästan lika
lång som jag - men det krävs nog ett par 10 centimeters klackar för att hon skall
nå upp i min längd. haha!)

Peace out/Julia


sjung hela vägen

fan vad vi tjatar - nu har vi valt kläder i över en timme och bra vet jag inte om det blivit. Jag, Johanna och pappsen skall på ett liten möte i turning torso, Malmös stolthet om man säger så. Dagen har bestått av ett Lundbesök, en god lunch på bryggeriet och en fikadag + annat med Johanna.

PS. köpt en n skinnjacka, får se bilder imorgon.ds



1. Lund - stortorget för er som inte känner till denna vackra stad
2. Bryggeriets lunch äger, lövbiffen gick ner som ett nafs
3. jag påväg mot mitt lilla möte med johanna
4. Snuggles fick ett besök som alltid!
5. Ystads enda bra 2hand butik -  retro
6. en vacker gabor sko vi hittade, typ 5 storleker för små.


såhär fungerar en mysig dag

ännu en bra dag. vad gör inte en mer glad än en underbar dag?

Julius och Julius var och tog  en runda på stan. det shoppades linnen, en bodie, ett armband och en axelbandslös BH (jag har letat i hela Göteborg efter en sådan och så hittar jag en här!). Det har även blivit en runda om stranden och minigolf spelande där jag fucking förlorade. kvälls solen känns lockande och julia vill att jag skall med på fest - vill jag  det?

på torsdag åker jag tillbaka till älskade Göteborg med Linda och syrran, sedan beger vi + ebba oss ut för att segla och fira midsommar med jordgubbar och snaps. det skall bli mysigt.

image40
mitt söta armband som jag köpte idag.
de andra sakerna får ni se någon annan dag!

image42
nere på stranden med min favoritsjal! ahhhhh vad jag älskar den
och åhh vad vackert det är-


Julia och Julia, inte de glamigaste
bilderna kanske men vi platsar
också här!


det var allt babes, what about tonight?
kyss

Busigt

en trevlig visit i ystad resulterar alltid i något busigt. Köpenhamn var målet igår då vi kom på detta vid tio och klockan elva satt vi på tåget med vars två San fransisco i magen och humöret var på topp. målet kom vi aldrig fram till för vi fucka till det och sov i tre timmar. När vi åter anlände till svarte lagade vi fläskfilé, potatis och fett med vitlökssmör. bästa fyllematen på länge må jag säga! (som ebba brukar säga: "fyllemat är fan underskattat, jag tror att smaklökarna förstärks när man festat")
Jag tog mig till stranden idag och fick känna sanden under min fötter för första gången i år - ibland saknar jag fan det.

 
min sysselsättning blev cosmo - åhhh cosmo♥


min gamla farmor

Esteterna på vår skola livade upp skolavslutningen med sånger som inte var "de traditionella avslutnings-sångerna" utan mer hippa. Efter avslutningen blev det öl- bännboll där anordnaren råkade bli slagen av brännbollraket  (troligen för ebba höll i det) vilket resulterade i ambulans och fyra stygn, var det inte förutsägbart? Idag är det blå himmel men ganska kallt, så skall dra på mina vackraste men tjockaste strumpor och joina festen - var nära på att tacka nej eftersom jag är trött, men det är sommarlov och det skall firas!

På lördag åker jag ner till Ystad där Julia håller i tillställningen och skall förmodligen även hälsa på min fars mor, världens sötaste, men yr är det gamla damen må jag säga!


bra musik och väder resulterar i en bra kväll!

Det allt går ut på är att visa sig vara en fin flicka för sina föräldrar, så igår gjorde jag mig fin och promenerade över till Lilla Bommen och umgicks med mina folks och släktingar, i en segelbåt för att vara mer exakt. Det var jätte mysigt och jag trippade hem redan tolv och somna direkt. Nu däremot skall jag iväg på en förhoppningsvis ypperligt trevlig tjejmiddag a la Ronja, god mat med goda viner, bra musik och bra väder. låter bra för mig!
samtidigt som detta ståhej håller igång är hela klassen en station bort för att fira in sommaren så troligen tar jag mig dit lite senare på kvällen, vi får se vart kvällen leder helt enkelt! (som vanligt?)

Jag hoppas ni såg Ostindiefararen idag? Den är faktiskt anmärkningsvärd, väldigt välgjord om man säger så. En liter vatten drack i väntan på min balkong, hela kajen var fylld med folk. I för sig skulle jag nog inte ta mig hit för att se den, men den var häftig!

peace out hoes.



..har äntligen gjort det

Nu har jag äntligen gjort det! jag har stängt in mig i mitt rum, dragit ner rullgardinen och känner mig som vilken annan författare på vår jord som helst. nje, jag skriver inte direkt någon 300sidors roman utan ett 3 sidors långt 3-ämnes arbete som suger ganska hårt, men nu är 2/3 av arbetet skrivit vilket känns otroligt skönt. De frågor vi skall svara på är så svåra att jag t.o.m hoppa över picknick- festivalen igår för att inte få ångest (ändå gjorde jag inget!) vilket jag faktiskt ångrar.

Men stundvis leker livet ändå, eller typ alltid nu när solen skiner påoss (eller steker oss). 7 chicks var hemma hos Ebba i tisdags för att grilla och fira natten lång då det var Sveriges nationaldag (alltså i onsdags), det blev god mat och massa prat som vanligt. jag beskriver hela natten som party men ändå den där mysiga känslan då man vet att det är såhär det kommer vara de närmsta månaderna då den kyliga våren övergår till en underbar och förhoppningsvis oförglömlig sommar!  

image297
Ebba grillar och Tina tittar på!
Jag erkänner att bilden är stulen, såhär får ni lite smygreklam fyrlingar;
www.laquartette.blogg.se

...

så jävla chill. grill ikväll och förtillfället är jag hög på vattenpipa och för många GT och öl.

känner att solen gör att ma lever livet. love it.

detta leder till.... hej

ska dra och träffa johnny och Orlando..

Ska iväg med tjejerna och se pirates of caribbean;At World's End nu. egentligen känns det inte särskilt passande att gå på bio när solen strålar som mest, men om man blir bjuden och får umgås lite med härliga kompisar så tackar man inte nej! och jag umgås mer än gärna med Depp och Bloom i tre timmar, även 
kära Kiera är en sötnos!


peace out


katten-jagar-råttan-leken. egentligen, när slutar köttet smaka gott?

 

Tänk dig när katten jagar råttan men när råttan väl åker fast smakar katten endast på råttans yta och känner sig nöjd med det så den låter den stackars råttan ligga. Så känner jag mig förtillfället gällande män, eller så känner jag mig alltid. varför är köttet så gott när det är svår tillgängligt men när man väl får tugga på det så spåttar man ut det och glömmer att det överhuvudtaget har funnits.
Det enda man måste göra är att ge köttet en chans, smaka och kanske öppna upp det och se om det är ännu godare innuti än vad det är på den oerhört tillfredställande utsidan.

vi får se hur den här teorin kan gå och om jag någonsin kommer fullfölja det. frågan är. men jag väntar och ser, kanske ger jag råttan en extra chans eller så skiter jag i teorin och lever det goda, problemfria liv jag lever i nu!

Är typ ledig idag vilket känns väldigt uppfriskande, sov ut så jag verkligen kan hålla igång hela natten - det blir nog en städning efter festen i grynningen så det är bra att vara på hugget!